Levende planter til jul

March 23

Levende planter til jul


Hver desember 'Tis sesongen av eviggrønne blomsterplanter som uunngåelig julestjerne, allment begavet Christmas kaktus, og den lysende sørlige jule Camellia. Selv om vi vet til "dekk hallene med grener av kristtorn," den populære jule refrenget utsikt over noen av fest sesongens mest attraktive planter og julelandskaps tradisjoner over hele verden.

Poinsettia

Med sine kunstige kolleger lett tilgjengelig for kjøp i hjem butikker og supermarkeder i løpet av ferien, julestjerner (Euphorbia pulcherrima) er kanskje den mest kjente jule anlegget. Med røde blomster som blomstrer i sentrum av grønne bracts, kan de flerårige julestjerne busker vokse så høyt som 10 fot og med røde eller hvite blomster. Selv om julestjerner er innfødt til Mexico, er Joel Poinsett kreditert med å innføre festlig busk i USA. I dag er de dyrkes kommersielt i hele landet og selges både nasjonalt og internasjonalt.

Ifølge University of Illinois Extension, julestjerner langt overgå alle andre potteplanter i totalt salg i løpet av ferien. Sanne kjennetegnene til jul, er julestjerner feires hver desember 12 på National Poinsettia Day.

julen Cactus

Nært knyttet til blomstring kaktus brakt ut for å feire Thanksgiving og påske, jule kaktus (Schlumbergera bridgesii) er en tropisk plante med opprinnelse i de fjellrike skogområder i Brasil. The Christmas kaktus skiller seg fra sin ferie kaktus slektninger både i utseende og temperament. Med tunger stilk segmenter, kan julen kaktus ha rosa eller røde blomster og krever samvittighetsfull omsorg. Optimale vekstforhold for disse plantene er miljøer med korte, varme dager og litt mindre varme nattetemperaturer. En populær ferie gave, kan julen kaktus holdes året rundt.

jule~~POS=TRUNC Camellia

Mens julestjerner, kristtorn og misteltein vanligvis sole seg i høytiden skinne, andre blomstrende planter har et rykte for å hjelpe innlede jule fare. Litt mindre kjent, ble det jule Camellia (Camellia sasanqua) busk kommer fra det sørlige Japan, men introdusert til vesten da nederlandske handelsmenn brakte dem til Europa i 1869. I dag er duftende gul, rosa og rødt blomstrende busk blomstrer i varmere klima, som i amerikanske sørstatene. Som "Southern Living" antyder, kan jule Camellia bli plantet i et terra cotta potten i områder hvor jordsmonnet kan være for steinete for Camellia å blomstre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com