Hvordan få Beach Stue Møbler

April 24

Hvordan få Beach Stue Møbler


Du vil kanskje stranden stue møbler, uansett hvor du bor. Det kan gjøre noen hjemme føler casual. Det kan også hjelpe deg å slappe av. Nate Berkus, en berømt dekoratør som er ofte sett på Oprah show alltid sier at hjemmet ditt skal stige opp for å hilse på deg. Selv om du ikke har råd til en profesjonell dekoratør kan du likevel slå huset til den ideelle stranden lokale. Så om du er dekorert med en strand hus, eller du bare vil ha følelsen av at stranden stue møbler kan gi deg, her er hvordan man skal få det.

Bruksanvisning

1 Tenk på fargene på havet. Ved første øyekast kan det virke som din strand stue møbler må være blå. Avhengig av stranden, er det kanskje ikke engang være blå i vannet. Havet har mange nyanser av turkis, grønt og selv brune i den. Ikke begrens deg til bare et lystig lys blå som vil være datert i noen år.

2 Se etter slitte skogen. Hvis din strand stue møbler har noen tre detaljering, bør det se forvitret. Tenk på hvordan en gårdsplass stol ser etter at det har stått utenfor. Dette er en fantastisk måte å Refinish dine eksisterende stykker fordi de ikke trenger å være perfekt. Bare sørg for at de er glatt nok til at de ikke vil gi noen splinter.

3 Legg i en nautisk vibe. Du kan gjøre dette på noen få steder i hele rommet uten å gjøre det virke som et barnerom. Velg ett element fra stranden som du elsker å fremheve din strand stue møbler. Dette kan være så enkelt som å plassere noen store skjell på bokhyllen. Du kan også få sølv tilbehør som ser ut som skjell for en mer elegant utseende. Du kan også vikle tau rundt bena på stuebordet eller lampen for unike, hjemmelaget tilbehør.

4 Hvis alt annet mislykkes, gå med hvite kurv. Du kan også finne en fin sectional i utendørs avdelingen. Dette vil låne en uformell luft og det er en rimelig måte å få stranden stue møbler.

5 Gå til Miami beach. Dette har vært et populært bryllup tema på grunn av hip klubbscenen i Miami. De legger ofte moderne hvite sofaer hele plassen. Dette vil gjøre rommet ditt føler luftige, lyse og moderne. Du kan ta med i strand aksenter å få poenget. Denne måten de dyreste elementene i rommet vil være nøytral, slik at de vil vare lenge.

Hint

  • Hvis din strand stue møbler er faktisk kommer til å være på en strand huset du trenger å gjøre ting litt annerledes. Se etter stoffer som kan stå opp til noe vann eller sand som kan bli sittende fast til folks klær.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com