Utvendig Hus dekorere ideer

January 8

Utvendig Hus dekorere ideer


Når du tar deg tid til å gran opp hjemme på innsiden og utsiden, gjør du det et innbydende sted for venner og familie å besøke. Gi ditt hjem viser hvor mye du bryr deg når du tar enkle grep for å bedre utendørs innredning av ditt hjem. Fra landskaps til fargevalg, kan du forbedre utseendet av ditt hjem fra topp til bunn.

Plen og Hage

En fersk klippet plen, trimmede hekker og pene blomsterbed er det første skrittet til en godt utformet landskapsplan. Plant gressfrø i noen områder av plenen der gresset er fading eller usammenhengende. Hold gresset pent trimmet og regelmessig vannet. Plant hekker foran huset eller langs oppkjørselen din, og beskjære dem når de begynner å lete rufsete. Bruk små steiner til å sette av hagen din områdene fra resten av plenen, og fylle dem med blomster og planter som er fargerik og festlig. Hvis du ikke har mye plen plass til å arbeide med, kjøpe en stor potteplante container på et hjem levere store, og fyll den med blomsterløk eller små busker. La dette være det sentrale punktet i din veranda eller gangvei, og ta plassen til en full-size blomsterhage.

The Homefront

Hvis din maling jobb er peeling, male huset eller investere i vinyl ytterkledning. Det samme gjelder for eventuelle skodder du har på ditt hjem; endre dem ut for nye i en lys farge kan gjøre et gammelt hus synes splitter nye igjen. Male inngangsdøren i en klassisk nyanse som svart eller brun, eller krydre det opp med en fet rød eller kongeblå. Bruk en strøm vaskemaskin å sprøyte skitten av Fasader og rense ut kriker og kroker av din veranda hvor spindelvev samles. Bruk vindusblomsterkasser og lyse gardiner for å bringe farge til forsiden av ditt hjem uten å male.

små detaljer

Akkurat som alt annet i hjemme design og innredning, kan en liten endring utgjøre en stor forskjell. Kjøp et nytt sett med tall for den siden av huset; en lunefull design for disse kan gjøre huset ditt ser mer levende på et øyeblikk. Bytt ut standard postkasse med en mer elegant; prøv en svart smijern se etter noe gotisk eller en rustikk tre en for et land hyttestil. Sett et lite bord og to stoler på verandaen som en uuttalt invitasjon til venner til å komme og besøke, eller legge stepping steiner til plenen foran. Repave din hage gangvei, eller male trim rundt dører. En liten endring kan føre til en annen, og før du vet ordet av det, vil noen små helgeprosjekter gjøre en stor forskjell i utseendet på ditt hjem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com