Hva å gjøre med tvungen vårløker?

March 25

Hva å gjøre med tvungen vårløker?


Tvinge pærer kan du nyte våren blomstrer når som helst på året. Hva å gjøre med pærer etter tvang er et problem mange gartnere står overfor, skjønt. Det synes unødvendig å forkaste dem, men tvunget pærer er ikke egnet for å tvinge inn igjen. Den tvinger prosessen frarøver pære av energi, og det vil ikke blomstre det andre året. Tvunget pærer kan plantes utendørs hvis pæren er hardfør i ditt område. Omsorg for pæren etter at den blomstrer er avgjørende hvis du ønsker å resirkulere tvunget pærer til hagen.

Care Under Tvunget Blooming

Hvis du tvinger de blomstrer selv, plante dem i en rik potting jord. Hvis de har blitt tvunget i vann, plante dem i jord så snart blomstrer visne. Hold tvungen blomstrer på et kjølig sted med mye lys. Temperaturer mellom 55 og 70 grader Fahrenheit er best. Behandle dem som du ville en lys-lys potteplante i løpet av vinteren. Vann dem når potting mix tørker å ta på.

Holde Bulb Dyrking

Når blomstrer dø tilbake, må du holde bladene vokser hvis du skal ha noen sjanse til en foryngende pære for en ny sesong. Fjern brukte blomstrer og plassere potte pærene i et solrikt vindu inntil været varmes i løpet av våren. Vann dem daglig, eller etter behov for å holde på fuktigheten i jorda. Gjødsle med et vannløselig gjødsel, etter anvisningene på etiketten.

Transplantasjon til hagen

Når trusselen om en hard fryse har gått, transplantere pærene i hagen, plante dem i en dybde på 3 ganger pære høyde. Hold bladene vokser så lenge som mulig for å gi næring pærene. Hvis bladverket er død tilbake, kan du plante løkene direkte i hagen eller lagre dem for senere planting. Plant løkene i et område som får god drenering og rikelig med sollys. Lys er avgjørende for å gi næring til anlegget. Plasser plantene der de vil få seks til åtte timer med sollys daglig.

kompost Them

Mange gartnere ikke forsøk å resirkulere tvunget pærer i hagen, finne at de krever for mye arbeid. Pærene krever spesiell omsorg og vil ikke blomstre igjen før etter det andre året, om noensinne. Hvis du faller i denne kategorien av gartner, plasserer pærene og brukte blomstrer og løvverk inn i kompostbingen. Dette er den beste løsningen for pærer som ikke er hardfør i ditt område og noen pære som døde kort tid etter pærene falmet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com