Ulemper ved å bruke en tankless vannvarmer

February 20En tankless varmtvannsbereder, også kjent som en demand varmtvannsberederen, er en ovn som fungerer bare når det er nødvendig. Varmtvannsberedere med stridsvogner holde en konstant tilførsel av vann til en jevn høy temperatur, slik at den kan brukes når den kalles for. En tankless varmtvannsbereder med lignende oppvarming mekanismer, varmer vann bare når huseiere krever. Tankless vannvarmere er tilgjengelige i elektriske, gass og propan modeller, og kan spare energi gjennom hele året. Men de kommer også med flere viktige ulemper, spesielt for huseiere som ikke ønsker å betale en høy upfront pris eller har høye varmtvannsbehov.

begrensninger

Fordi tankless varmtvannsberedere varme vann som det kommer inn, har de ikke en lagringsplass container med vann klar til å brukes når som helst. Dette betyr at mengden av varmt vann at de kan levere på en gang er mer begrenset enn den mengde som vanlige varmtvannsberedere kan levere. Tankless ovner er begrenset til et visst antall liter per minutt, som varierer fra enhet til enhet, men er mindre enn den standard varmtvannsberederen.

Kostnader

På grunn av teknologien som brukes til å lage dem, tankless varmtvannsberedere er dyrere enn vanlige ovner, ofte dobbelt så mye eller mer. De er også mer kostbart å installere enn de eldre ovner, som er mer standardisert og lettere å jobbe med. Dette betyr at huseiere som ønsker å bytte til en tankless varmeapparat trenger mye mer penger foran enn de som bare erstatte eller installere en tank.

tid Factors

Tankless ovner kan ikke produsere vann umiddelbart på samme måte tank versjoner ser ut til, siden tankless ovner ikke har en tilførsel av vann som venter på å bruke. Oppvarmingsprosessen gir tid for å varme opp vannet, ofte mellom 20 og 30 sekunder. Dette er sløsing med både vann og tid. Når tankless varmtvannsberedere gjør produsere varmt vann, er det ikke så konsekvent som tank varmeovner, og kan bytte til kaldt noen ganger som varmeapparatet arbeider for å skape mer varmt vann.

Krav

Huseiere som bytter til tankless varmeovner kan finne ovner ikke produsere varmt vann for enkelte apparater som oppvaskmaskin. Dette er fordi de fleste tankless varmeovner krever et minimum av vannstrømmen før de slår på og begynner oppvarming, typisk større enn en halv liter per minutt. Dette betyr at hus ikke kan produsere en vedlikeholdslading av varmt vann, men må produsere en bekk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com