Hvordan Care for en pryd Ginger Plant

November 19

Hvordan Care for en pryd Ginger Plant


Pryd gingers, mens relatert til edibles, er vanligvis dyrkes for sitt utseende i stedet for deres smak. De kan være svært givende å vokse, og med noen enkle omsorg vil fortsette å produsere vakre blader og blomster i mange år.

Bruksanvisning

Stell og vedlikehold

En Bestem hva slags ingefær du har, og hvor det vokser naturlig. Å ha en sunn plante, er det beste alternativet for å simulere forholdene i sitt naturlige habitat.
Pryd gingers kan deles inn i to hovedgrupper: evergreens og ikke-evergreens. Evergreens vil blomstre hele året, og kan oppbevares utendørs om sommeren og innendørs om vinteren. Ikke-evergreens ha en vinter dvalen periode der de skal oppbevares kjølig (50 til 60 grader Fahrenheit) og tørke til våren.

2 Kontroller at ingefær har en dyp gryte med god drenering og plass til å vokse.
Ginger, som de fleste oppsvulmede planter, trenger jord med god drenering og vann oppbevaring. Ideelt sett bør du bruke et rikt, jord-baserte potting mix, selv om "dans damer" rekke ingefær foretrekker en torvbasert mix.

3 Plasser ingefær anlegget på et sted hvor det vil bli rikelig med lys. De fleste gingers trenger lyse, indirekte lys for å blomstre; noen enda foretrekker full sol hele dagen.
Noen gingers kan trives i filtrert skyggen, men hvis anlegget ikke blomst, har du sannsynligvis ikke gir den nok solen. Hvis du tar med din ingefær plante innendørs for vinteren, sørg for at det fortsatt har mye lys.

4 Vann din ingefær regelmessig. Aldri la den i stillestående vann, men holde jorda konsekvent fuktig. Det eneste unntaket til dette er en evig ingefær i vinter, som skal få lov til å tørke mellom hver vanning.
Hvis luften er tørr, tåke din ingefær daglig. Dette vil holde bladene grønne og skinnende, og anlegget sunnere overall.

5 Gjødsle din ingefær regelmessig med en balansert flytende gjødsel. I løpet av vekstsesongen, gjødsle en gang i måneden; mens blomstringen, gjødsle hver 2. uke.

Hint

  • Repot ingefær planter om våren, i begynnelsen av deres voksende season.Gingers kan formeres ved å dele anlegget i spring.Gingers trenger ikke beskjæring, selv om du kan knipe av blomstrer når de er ferdige. Hvis ingefær anlegget er for stor, dele den på våren og plante bare mindre del av anlegget.
  • Gingers er subsceptible til edderkopp midd. Hvis ingefær anlegget har midd, innføre en naturlig predator som lacewing eller marihøner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com