Hva bruker du til å drepe Økende Bamboo

July 20

Hva bruker du til å drepe Økende Bamboo


Det er mer enn 2000 varianter av bambus, ifølge Garden Alive hjemmeside. Selv om mange mennesker som bambus for personvernet at de høye stilker gi, andre vurdere anlegget en plage at de ønsker å drepe. Killing bambus tar litt innsats siden rotsystemet er svært robust. Med en kombinasjon av mekanisk fjerning og kjemiske applikasjoner, kan du med hell drepe rotsystemet av bambus anlegget.

Bruksanvisning

1 Overvåk lokal værmelding, og vente til noe regn er ventet. Spray bladene og stilkene av bambus med en bredbladet ugressmiddel til så mye av anlegget er dekket som mulig.

2 Vent en uke slik at ugressmiddel for å begynne å drepe bambus. Legg merke til at utsiden av plantene ikke kan oppstå noe forskjellig fra før påføring.

3 Skjær bambus stilken ut av ett anlegg på overflaten av jorden ved hjelp av beskjæring eller en beskjæring sag for stilker mer enn 2 inches i diameter.

4 Spray snitt toppen av bambus stilken som fortsatt er i jordsmonnet sammen med det fleksible blad ugressmiddel til den er mettet.

5 Flytt på å kutte de resterende bambus stilker, og bruke ugressmiddel til dem umiddelbart etter kutting.

6 Vent to til tre uker, og undersøke jorda for nye tegn på bambus vekst. Hvis ny vekst blir sett, re-kutt stilkene og på nytt ugressmiddel.

Hint

  • Ikke kutt alt av bambus stilker og deretter gå tilbake til å bruke ugressmiddel, ettersom stilken ikke vil absorbere det. Ugressmiddelet må påføres umiddelbart etter kutting av stilken, fortrinnsvis i løpet av 15 sekunder.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com