Hvordan bygge en stablet stein bakgård Peis

August 27

Som flere oppdager hvor enkelt det underholdende i sin bakgård, har populariteten til utendørs ildsteder økt. Utendørs peiser gir en ideell atmosfære. Bygge en stablet stein peis er utfordrende, men givende.

Bruksanvisning

1 Klargjør arbeidsområdet. Plasser en stake midt på byggeplassen. Ved hjelp av en linje, spraymaling tre ringer som representerer den indre vegg, den utvendige veggen og den skifer veggen.

2 Dig en en-fots plass for betongfundamenter; Det bør være 6 inches dyp, mellom de to indre sirkler. Bøye armeringsjern i 2 ringer og vri ledningen sammen. Monter 6-tommers hull med armeringsjern. Fylle rommet med betong. Glatt den med en etterbehandling sparkel, og la det stå.

3 Bygg den indre veggen. Velg steiner som passer perfekt sammen. Plasser steinene på bakken i et mønster med mye kontrast. Bond steinene med mørtel. Prøv å holde toppen av steinene som nivå som mulig. Trykk på grillen panel tett på plass.

4 Lag en vegg utenfor den indre veggen ved å gjenta trinn 3 (se bort fra grillen panel). Påfør mørtel til alle steinene, inkludert ytterkantene. Når mørtelen har satt, bruke skifer finér.

5 Fjern all trim som er rundt peisen, og påfør en værbestandig barriere.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com