Habitat av en Cactus

August 17

Habitat av en Cactus


Kaktus er unike planter, både i utseende og deres evne til å overleve i et barskt klima. Til tross for den vanlige oppfatningen av kaktus vokser i dype ørkener, kan mange typer kaktuser vokse i mange klimaer over hele verden.

Historie

Kaktus planter er innfødte til Amerika. Utvalget av innfødte kaktus planter dekker nesten hele søramerikanske kontinentet, samt det meste av USA og deler av Canada. Gjennom årene har kaktus blitt introdusert til områder av Europa, Asia, Afrika og Australia.

Desert Cacti

Når folk flest tenker på kaktus, tror de av ørkenen. De store, merkelig formede grønne kaktus som vokser i mange tørre regioner rundt om i verden er noen av de sterkeste og mest interessante planter i tilværelsen. Deres evne til å lagre vann i lange perioder og skarpe pigger på mange arter å hindre dyr fra beite har gjort dem formidable overlevende.

Jungle Cacti

Som navnet antyder, mange "jungle kaktus" oppsto i jungellignende miljøer, men de finnes i andre miljøer og har en tendens til å vokse i trær eller på steiner. Disse plantene har et annet utseende, mangler de store pigger av ørken kaktus. De krever mer vann enn ørken kaktus, men fortsatt mindre enn de fleste andre typer planter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com