Bush Hog Modell 109 Rotary Cutter Specs

September 2

Bush Hog, Inc., som ligger i Selma, Alabama, produserer en linje av landbruksprodukter som inkluderer målstreken gressklippere, landskaps verktøy og roterende kniver. Rotary cutters er festet til traktorer til å utføre oppgaver som klipping beite, clearing veier og avling shredding. Bush Hog, Inc. oppfunnet børsten klipperen over 60 år siden. Den første Bush Hog roterende kutter var fem fot bred Model 12. Noen av funksjonene var et tre punkts lift og svingende blader som brettes tilbake hvis de treffer steiner eller andre gjenstander. Når det først ble opprettet, ble en kutter per uke bygget for hånd av tykkvegget stål.

Drivaksel

Tre drivakselen monteringsspesifikasjoner for Bush Hog 109 er 36 inches med 540 RPM, 31 inches med 540 RPM og 31 inches med 1000 RPM.

friksjon Disc

Friksjon plater inneholder materialene i bremsesystemet for å bremse eller stoppe rotasjon av hjulene. De aktiveres ved å trykke bremse som frigjør friksjonsmateriale mot platen. Friksjonsskivene er laget av metall. Dimensjonene av friksjonsskiven for Bush Hog 109 er seks tommer utvendig diameter og 2 og 1/4-tommers senterhullet. Platen har seks skruehull som er 5/8 tommer.

Blad

Kappeskiven dimensjonene er 19.75 inches med 4 inches. Bladet er 0,5 tommer tykk. Det er motvirket 2,5 inches. Avstanden fra senterhullet til enden av bladet er 16,75 inches.

Hjul

Hjul Dimensjonene av kutteren er 4 av 8 inches. Akselen akselen er en av 7 inches. Trail hjulmonteringssett som inkluderer navet og alle kulelager kan kjøpes på nettet for rundt $ 95,00 per desember 2010.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com