Slik installerer en murstein gangvei med mørtel

September 12

Slik installerer en murstein gangvei med mørtel


Murstein gangveier gi en stilig, klassisk utseende til et landskap, samt en langvarig, lite vedlikehold overflate. Innstilling av murstein i mørtel, også referert til som våt installasjon, låser klossene på plass, slik at de ikke kan endres over tid. Legging murstein i mørtel er et todelt prosjekt som innebærer å helle en konkret grunnlag for å støtte klossene slik at de ikke synke, og deretter plassere murstein i mørtel når betongen herder.

Bruksanvisning

1 Legg ut gangvei banen med to parallelle tau satt 4 fot fra hverandre, pluss 6 inches for skjemaene. Trace over tauene med landskapsmaling.

2 Still mursteinene over en del av gangveien å finne ut av mønsteret du vil bruke, som en diagonal fiskebein eller kurv veve. Mørtel stivner raskt, og du vil kaste bort viktig tid hvis du ikke vet nøyaktig hvordan du ønsker å sette klossene når mørtel det blandet.

3 Grav ut gangveien området før det er 8 inches dyp. Tamp jord i bunnen med en sabotasje slik at den ikke skifte under føttene. Stabilisere jord forbedrer drenering og styrker grunnlaget.

4 Lå 3 inches av samlet jevnt over foundation og tamp det.

5 Linje innvendige vegger med to stablet 2-av-fire tommers tre styrene. Fest styrene sammen med skruer og en drill. Styrene vil forme våt betong før den stivner og holder klossene på plass som de satt i mørtel.

6 Bland betongen med en pre-laget mix og vann til du har en smør, tykk blanding.

7 Hell betong fra en ende av gangveien til den andre enden. Som du helle, har en hjelper bruke en måler rake å spre det jevnt langs sidene og lavtliggende områder. Dra en 5 fot rett kant øverst for å glatte og jevne det ut. Vent to dager for stiftelsen å tørke.

8. Bland mørtel med en morter blanding og vann, slik at konsistensen er litt tynnere enn betongen. Spre en ½ tomme av mørtel over din første delen av betong med en sparkel, og lå nok til å legge fire mursteiner om gangen. Sett klossene slik at de blir presset mot hverandre så tett som mulig.

9. Legg en ren brettet over hver seksjon av murstein og tvinge den ned i mørtel for å utjevne klossene med hverandre. Fortsett å sette klossene inntil gangvei er fullført.

10 Vent to dager for fortauet for å stille. Hell steinstøv eller fin sand over gangveien og børste det mellom mursteinene til puten dem.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com