Hvordan Grow Cherry Hedges

August 4

Den Surinam kirsebær hekk, også kjent som Brasil kirsebær, Cayenne kirsebær og Florida kirsebær, kan vokse opp til 25 fot høy, noen ganger bedre ligner et tre enn en hekk. Sin fantastiske høyde og tette løvverket gjør Surinam kirsebær et ideelt valg for mange personvern skjermer eller vindskjermer på landskap, og de lyse røde unge blader, grønne eldre blader, små hvite blomster og lyse røde bær er oppmerksomhet-getters --- fra mennesker , samt fra fugler og annet dyreliv. Riktig omsorg for kirsebær hekk vil forlate deg med et dekorativt innslag som vil vare i mange år.

Bruksanvisning

1 Till jord i et område på landskapet som mottar minst seks timer med fullt sollys daglig, til en dybde på minst 10 inches. Tilling frisker jord og bryter opp noen luke røtter i området.

2 Legg to-tre inches av organisk kompost eller torv mose til området som deg før og bland det godt inn. Den ekstra materialet hever planting sengen, økende drenering potensial. Den legger også fruktbarheten i jorda.

3 Plant kirsebær hekk frø eller transplantasjoner i tidlig på våren, etter den siste trusselen for frost er over. Bury frø en halv til tre fjerdedeler tommers dyp; de spirer innen fire til seks uker. Bury stiklinger om to inches dyp, eller begrave transplantasjoner så dypt som de var i sine tidligere beholdere. Hvis du vil plante mer enn en hekk, plass dem 36 til 60 inches hverandre. Ikke plass dem lenger, eller du vil ha hull i skjermen.

4 Vann den nylig plantet kirsebær hekk slik at jorda er helt fuktig, men ikke danner pytter. Denne heavy vanning oppfordrer spiring og rot spredning.

5 Vann planten når de beste to-tre inches av jord føles tørr å ta på. Dette er spesielt viktig i slutten av våren og sommeren, når temperaturen stiger og vekstsesongen starter. Med mindre du er i tørke eller temperaturen er ekstremt høy, er hekken sannsynlig at du trenger litt ekstra vanning annet enn regn.

6 Gjødsle treet med balansert, komplett flytende gjødsel minst to ganger i vekstsesongen, vanligvis tidlig på våren og tidlig høst. Følg spesifikke produkt instruksjoner om fortynning og bruksmengder. Påfør gjødsel til jord, ikke til bladverket, for å unngå å brenne blader og frukt.

Hint

  • En nyplantet Surinam kirsebær hekk vil ikke produsere frukt for de to første årene av sin vekst; uten forsvarlig omsorg, noen kan forsinke fruktbærende i opp til 10 år.
  • Unge Surinam kirsebær sikringer vil bli skadet ved temperaturer under 28 grader Fahrenheit. Men når anlegget er etablert for en sesong eller to, er det helt hardfør i alt, men kuldegrader.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com