Tips for hvordan du rengjør Berber Carpet

July 7

Tips for hvordan du rengjør Berber Carpet


Berber teppe er et tettvevd type teppe oppkalt etter Berber stammer nordvest Afrika. Utseendet og følelsen av Berber teppet kommer fra tepper laget av de samme stammene, men hvor de brukte ull, moderne Berber ofte vevd av nylon eller olefin.

Berber tepper gir en rekke fordeler. De håndterer støvsuging vel, de er behagelige å gå på og de er robuste i møte med høy gangtrafikk. Med regelmessig rengjøring, kan du holde Berber tepper ser flott i årene som kommer.

regelmessig støvsuging

Berber tepper ikke slites ned i møte med vanlig støvsuging, og dette trinnet er en viktig en i å holde Berber tepper ren. Vakuum ofte - minst en gang i uken - slik at du trekker ut skitt før den har en sjanse til å virkelig slå seg inn i teppet. En høyere drevet støvsuger med bedre suge vil gjøre mer for å holde Berber tepper ren.

At-Home Steam Cleaning

På grunn av den stramme veve av stoffet, de fleste Berber tepper suge opp mer vann enn andre typer tepper. Dette kan gjøre damp rense teppet vanskelig. Hvis du har planer om å leie en damp renere å bruke på Berber teppet hjemme, er det to ting du bør huske på.

Først unngå å få teppet våtere enn du må. Hold rengjøringsmaskinen beveger seg i et jevnt tempo over teppet når du har væske-utløseren nede. For det andre gjør bare én omgang over hele teppet. Hvis du har områder som trenger mer arbeid for å få dem helt rene, la Berber teppet tørke helt før du gjør et nytt drag med dampvasker.

Fjerne Flekker

Fjerne flekker fra en Berber teppe er lettest å gjøre rett når et spill eller mark skjer. Ta en ren klut og dempe den med kaldt vann, deretter forsiktig blot på flekken. Skyll kluten og gjenta flere ganger for å få så mye av flekken ut som du kan. Dersom flekken fortsatt er synlig, kan du bruke en flekkfjerner laget spesielt for tepper å behandle resten av flekken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com