Hvor mye koster det å kjøre en gasspeis?

March 20

Hvor mye koster det å kjøre en gasspeis?


Det koster å drive en gasspeis varierer avhengig av størrelsen på enheten, gasskraftselskap og regionen der du bor, men du kan regne ut kostnadene ved å kjøre din gasspeis med noen enkle beregninger. Du må vite noen vurdering informasjon om din peis og prisene som du betaler for gass i ditt område.

Gasspeis Vurderinger

Din gasspeis er rangert av mengden av British Thermal Units, eller BTU, at den bruker per time. For å finne ut hvor mye din gasspeis koster å kjøre, må du finne den BTU rating på enheten. Se etter en metallplate på bunnen eller siden av enheten som viser BTU vurdering i tusenvis.

gass ​​Kostnader

Din region betaler en viss sum for gass som kan variere fra gang til gang. Hvis du ser på den siste strømregninga, bør du se kostnaden per "therm", som tilsvarer 100.000 BTU. Hvis informasjonen ikke er plassert på regningen din, kan du kontakte gassleverandøren for å få informasjon.

Beregne Therms per time

Del BTU av gasspeis med 100 000 for å få therms per time som maskinen bruker. For eksempel vil en gasspeis med 25.000 BTU av utgangs bruke .25 therms per time.

Beregne kostnader

Multipliser therms brukes per time med kostnaden per therm i ditt område for å få kostnaden per time for å kjøre din gasspeis. I vårt eksempel, hvis en therm koster 60 cent, .25 ganger 60 cent tilsvarer 15 cent. Dette betyr at hver time peisen er på, det koster 15 cent i gass. I dette eksempelet ville kjøre gasspeis i 10 timer koster $ 1.50.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com