Slik fjerner blekk fra Metal

April 27

Blekk på metalloverflater noen ganger løsner lett med såpe og vann? Men dette er absolutt ikke alltid tilfelle. Permanent blekk, spesielt hvis det har vært på metallet for en stund, kan virke umulig å fjerne, men med litt innsats kan det bli fjernet. Du trenger bare et produkt som vil hjelpe blekk løsne sitt grep på metallet. Kombiner det med litt muskelkraft og mesteparten av jobben bør gå raskt.

Bruksanvisning

Slik fjerner blekk fra Metal

1 Fukt et tørkepapir med isopropanol og bruke dette til blekkflekker eller spray hårspray direkte på metall og tørke blekket.

2 Påfør mer alkohol eller hårspray til blekkflekker og bruke friske papirhåndklær til å tørke blekket flekken.

3 Gni blekket flekken til den er borte. Sørg for å endre til et rent papirhåndkle hver gang for å unngå at blekket smøres utover rundt og forlenge prosessen.

4 Fukt en klut håndkle i varmt vann. Legg en liten dråpe (mindre enn en krone-størrelse dråpe) av flytende såpe på kluten. Bruk denne klut til å vaske alkohol eller hårspray og eventuelle gjenværende blekk av metall.

5 Skyll kluten og tørk av metall ned igjen. Dette hjelper til med å fjerne såperester. Bruk et håndkle for å tørke metall (for å unngå vann flekker og rust).

Hint

  • Hvis alkohol eller hårspray ikke fungerer for noen grunn (de skal i de fleste tilfeller) prøve en kommersiell remover solgt for graffiti fjerning. Du finner disse på noen maskinvare eller hjemme forbedring butikkene.
  • Hvis du bruker hårspray, gjør at det er alkohol i den (noen er alkoholfritt).
  • Rubbing alkohol og hårspray er brennbare, ikke bruk dem rundt flammene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com