Hvilke Pool Liners er lettest å installere?

June 15

Alle over bakken bassenger og noen utvalgte i bakken bassenger trenger en vinyl basseng duken. Bassenget liner serverer en estetisk og strukturelle formål ved å skape en vanntett barriere mellom bassenget veggen og bassengvannet. Installere et basseng liner er en utfordrende oppgave, uavhengig av hvilken type du bruker. Hver type basseng duken har sin andel av fordeler og ulemper.

Hvorfor er en Liner nødvendig?

Alt over bakken pool trenger et basseng fôr for å beskytte bassengveggen. Flertallet av bassenget veggene er konstruert av metallbaserte materialer som er utsatt for rust og korrosjon hvis de brukes uten et basseng liner. Som et resultat, er et skum beskyttende kledning ikke mer enn 1/2 tomme tykk først plassert mot veggen for beskyttelse og demping. Den duken er så installert inne i bassenget. Pool liners er laget av et elastisk, men likevel holdbart, vinyl materiale.

overlapping Liners

En overlapping liner er den mest kostnadseffektive type basseng liner tilgjengelig. Dette er de liners som overlapper hverandre på utsiden av bassengveggen. Foringen holdes sammen av mestring strimler som tjener som klipp som fange basseng veggen og holder duken på plass. Hvis du vil installere denne type liner, må bassenget rekkverk fjernes for å avdekke bassenget rammen. Disse liners er pre-laget til det bassenget dybde og dimensjoner.

beaded Liners

Beaded liners er dyrere enn overlapping liners. Disse liners fester seg på en perle mottaker som må installeres på bassengveggen. I første omgang vil denne installasjonen ta lengre tid fordi du må fjerne rekkverket og installere perle mottaker. Foringen blir så hengt opp fra vulsten mottakeren. Dette gir bassenget en mer polert finish.

Hvilke Liner er enklere å installere?

På tidspunktet for pool installasjon, vil duken bli plassert inne i bassenget før rekkverk er vedlagt. Derfor vil foringsinstallasjons av en overlapping liner være like tidkrevende som en perletype. Forskjellen ligger i utskifting av bassenget liner. Til slutt, kan disse liners rive, rive eller forverres fra alder. Når foringen er erstattet, er perletypen enklere å installere, fordi bassenget rekkverk ikke behøver å fjernes. Ved utskifting av en overlapping foring, må rekkverk fjernes for å få tilgang til foringen, som er en meget tidkrevende prosjekt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com