Den beste måten å kutte Stair Stringers

July 19

Den beste måten å kutte Stair Stringers


Cutting trapp stringers er ikke vanskelig, men det krever litt planlegging, forsiktig måling og enkle beregninger. Den beste trapp stringer er en du bare nødt til å kutte en gang, så ta deg tid til å planlegge skikkelig før du forplikter deg til kuttet.
Stair konstruksjon må overholde alle lokale og statlige byggeforskrifter og forskrifter. Ta kontakt med din lokale myndigheter bygningsmyndighet eller lignende byrå for informasjon om koder i ditt område.

Bruksanvisning

Beregne Stringer Size

1 Mål stige. Trapper må gå opp en bestemt avstand, kjent som stige. Måle økningen fra landingen sted til kanten av nivået for den øverste etasje.

2 Bestem antall trapper. Hver trapp er vanligvis 7 inches høy. Del stige med dette og runde ned for å bestemme antall trapper du trenger.

3 Bestem løp. Kjøringen er horisontal lengde trappene kreve å kreve stige. Hvert trinn skal ikke være kortere enn 10 inches bred. Hvis du trenger ni trinn, for eksempel, trenger du en kjøre på minst 90 inches.

Kutte Stringer

4 Fest trappe målere. Ta det første trappemåler og fest den til torget tungen på lengden på vei oppover. Ta den andre måleren og fest den til den andre armen av plassen på lengden av kjøringen.

5 Mark hver slitebanen hakk. Legg den justerte plassen på 2-av-12. Mark hvert hakk ved hjelp av et kvadrat og en blyant og gjenta til du har riktig antall hakk. Sørg for hvert hakk er på linje med den forrige hakk.

6 Skjær hakk. Bruk en sirkelsag å kutte hakkene ut. Ikke forlenge kuttet inntil hakk er fjernet, men kuttet bare inntil kanten av sagbladet når kanten av hakk. Fullfør kuttet med en håndsag eller stikksag.

7 Trim stringer. Skjær av et parti av bunnen av stringer lik tykkelsen av trådene man tenker å bruke. For eksempel, hvis hver slitebanen er en tomme tykk, bruke plassen til å markere en 1-tommers linje tvers over bunnen av stringer og kutte denne delen av med sirkelsag.

Hint

  • Stringers trenger å være nøyaktig. Hvis du ikke er komfortabel å kutte egen hånd, bør du ta kontakt med en entreprenør.

© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com