Hvordan bygge en tradisjonell Pizza Oven

June 24

Hvordan bygge en tradisjonell Pizza Oven


Folk bare ikke kan få nok av pizza. Med en hjemmelaget pizza ovn, men kan du stoppe bestiller ut og stjerne lage deilige paier rett i din egen bakgård. En leire pizza ovn er ikke bare lett å lage, det skaper også deilig vedfyrt pizza uten problem. Med de riktige trinnene, kan du sette sammen din egen pizzaovn og begynne å lage pizza på bare en ukes tid.

Bruksanvisning

1 Sett opp trepall på bakken utendørs slik at det er planert og bort fra busker eller planter.

2. Plasser et enkelt lag av rød murstein på toppen av pallen, slik at det ikke er noen trevirke utsatt for. Din vil bygge ovnen på toppen av denne flaten.

3 Fukt sand med vann slik at det er fuktig og lett formes. Form en halvkule-lignende form med sand på toppen av murstein. Dette vil fungere som støttestrukturen mens du bygger leire utvendig.

4 Damp noen ark med avisen og legger dem over sanden for å dekke halvkule.

5 Mold en 3-tommers lag av leire over sanden og avisen struktur. Vær sikker på at det er ingen sømmer i leire utvendig. Eventuelle sømmer skal støpes sammen med fingrene. La leire for å delvis tørke i tre timer før du fortsetter.

6 Skjær en buet åpning i strukturen med et verktøy kniv. Toppen av buen skal nå nøyaktig 2/3 av veien opp kuppelen.

7. Trekk all sand og avis ut av innsiden av leire kuppelen. La leire for å sette riktig for en hel uke før du bruker pizzaovn.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com