Skifte et kjøkken skap dører

July 6

Flere faktorer må vurderes før du setter i gang å erstatte et kjøkken skapdør. En flekk klasse sett av skap er ofte vanskeligere å matche enn maling klasse. Et par enkle oppgaver er pålagt å fjerne, orden, male og erstatte en dør.

matchende Betraktninger

Den mest vanskelige type dør for å erstatte er flekken klasse døren, på grunn av variansen av natur. Miljøet av treet og næringsstoffene i jorda gjør matchende farging av veden umulig. Å legge til vanskeligheten er det faktum at døren er farget og det nye materialet ikke er det.

Hvis du bytter ut en skadet flekk-grade dør, for en bedre kamp, ​​bør du vurdere å bytte ut dørene rundt det skadede døren også, vil dette skjule den lille avviket mellom den gamle fargen og den nye.

På den annen side, er en malingkvalitet dør mye lettere å tilpasse. Malingen farge kan matches av en datamaskin på en lokal malingsleverandør. Populære maling vil vanligvis matche det gamle materialet, med mindre korn av skap viser gjennom malingen. Hvis dette er tilfelle, er kjøkkenbenken trolig gjort med eik, som ofte malt med korn viser gjennom å gi tekstur.

Bestemme Wood Type

Bestemme typen av tre. De vanligste tre typene er poppel, bjørk og eik skap. Poppel er et løvtre brukes til å lage dører som består av stiler, rails og paneler, mens bjørk brukes på 1/4-tommers tykke paneler for poppel / bjørkesett eller brukes på en glatt ett stykke type dør. Disse dørene er kuttet fra en 3/4-tommers tykke ark med kryssfiner. Ofte er eik skapdører konstruert med stiler, rails og paneler. Eksempler på internett eller en selger på sagbruket er de beste referanser for å finne ut hva slags tre du har avhengig av korn.

Skifte Skapdører

Mesteparten av arbeidet er gjort etter å bestemme hvilken type tre og beis eller maling. Begynn med å fjerne døren og maskinvare; en drill eller skrutrekker kan brukes. Enten ta døren til et skap butikk eller ta målinger for en online kabinett butikk. Online kabinett butikker kan være mer kundevennlig til noen som trenger en eller en liten mengde dører. Nettbutikker vil ha instruksjoner for deres foretrukne stil måle og kommunisere. En måling som vil være nødvendig er den totale størrelsen på døren: Bare måle høyden og bredden til nærmeste 1/8 av en tomme.

Etter bestilling dører, til maling eller beis matche og bare installere. Bestilling av nye justerbare hengsler med døren vil være enklere å installere enn å bruke de gamle hengslene. Sjekk med døren produsenten for å finne ut om den har en justerbar hengsel å matche den gamle. Når du installerer døren, kan en oppladbar drill brukes, men skruene skal strammes ned for hånd. Dette vil hindre over-innstramming, som vil strippe ut hullene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com