Hvordan erstatte en Kitchen Sink Diverter

July 18

Skifte en kjøkkenvask avleder, som ligger under kranen tut, er enkel. Avle ane en endring i vanntrykket mellom varmt og kaldt vann, og sprøyta. Noen ganger avle slites ut og må erstattes. Det er billigere å erstatte en avlednings enn å kjøpe en ny kran.

Bruksanvisning

1 Slå av vannforsyningen. Finn to vannventiler plassert på bakveggen under vasken. Vri begge ventilene med klokken for å slå av vannet. Steng av vannet på gaten hvis det ikke er noen ventiler under vasken. Vannet viktigste er plassert under et metalldeksel i nærheten av gaten.

2 Slå av vannet håndtaket (e) på å løslate alle trykket i vannledningene.

3 Fjern tuten å få tilgang til avledningsventilen. Noen tuter er sikret med en metallring som ligger på undersiden av tuten. Vri ringen mot klokken med en tang for å løsne den. Dersom kranen har en gjenget ring som ligger på den øverste delen av tuten base, bruke tang for å løsne den gjengede ringen.

4 Løft opp på kranen tut å fjerne det fra basen. Basen huser tut og vann håndtak. Finn avlednings stikker ut av bunnen av kranen fra der du fjernet tuten. Trekk ut avledningsventil med tang. Hvis avledningsventil har en skrue som holder den på plass, løsne den med en Phillips-skrutrekker.

5 Ta avledningsventilen til din lokale maskin eller VVS-butikk for å finne en eksakt match som passer din tappekran. Sett den nye avledningsventilen, erstatte kranen og slå vannet igjen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com