Hvilke traktorer har Honda motorer?

July 15

Hvilke traktorer har Honda motorer?


Et utvalg av full størrelse og plentraktorer er utstyrt med motorer produsert av Honda. I tillegg til å brukes av flere ulike traktor og plen traktorprodusenter, kan Honda traktormotorer kjøpes enkeltvis fra Honda og installert i nesten alle slags traktor på markedet.

Honda

Mens Honda ikke produserer traktorer i USA i 2010, er det en rekke av Honda merkevare traktorer som ble produsert før 2004 som har Honda motorer. Disse traktorene inkluderer Honda RT5000, H5013 og H5518, samt tidligere modellnumre som begynte med en 3 eller 4 etter H.

Toro

Toro traktorer vanligvis er utstyrt med enten en Briggs & Stratton eller en Honda-motor, avhengig av året traktoren ble produsert og modellen av den spesifikke traktoren. Noen Toro modeller som fulgte med Honda motorer omfatter nå det meste avviklet Lawnboy linje produsert av Toro.

Simplicity Regent

The Regent linje av Simplicity Traktorer holdt flere forskjellige modeller som fulgte lager med Honda 16-volts motorer før Simplicity ble kjøpt av Briggs & Stratton. The Regent hos 22/44 modellene nesten alltid kom med Honda motorer før kjøpet av Briggs & Stratton. Nyere Enkelhet traktorer kommer med Briggs & Stratton motorer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com