Hvorfor er bladene på mine potteplanter Turning Yellow?

June 20

Hvorfor er bladene på mine potteplanter Turning Yellow?


Din potteplante vil gjøre en slående tillegg til et rom hvis du gir det med vanlig oppmerksomhet og et ideelt miljø. Hvis houseplant er bladene er gulnet, er det en indikasjon på anlegget nød. Feil vare, sykdom eller skade er vanlige årsaker til gule blader.

Identifikasjon

Sykdom og skadedyrangrep er hyppige årsaker til gulfarging houseplant blader. Mold, sopp og råte, spesielt til rotsystemer, alle påvirke potteplanter og kan slå bladene gule. En edderkopp-midd angrep kan føre til at bladene blir gule og flekkete. Fysisk skade eller skade fører også blad gulning.

Lokasjon

Planter er følsom for temperatur, og sette en plante i et kaldt vindu eller over en varm radiator kan være skadelig for bladene. Lys er viktig for fotosyntesen, men for mye kan føre til plante nød og gule blader. For lite lys for fotosyntese kan også føre til at plantens blader til gul.

betraktninger

Dårlig jord tilstand er en annen vanlig årsak til gulnede blader. Jord surhet ubalanser, utilstrekkelig gjødsel som kan mangle nitrogen, feil vanning og dårlig pot drenering er ofte skylden.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com