Hvordan bruke Lava Rocks

May 23

Hvordan bruke Lava Rocks


Grilling med en gassgrill er ofte renere enn matlaging med en kullgrill. Noen gassgriller bruker aluminium telt over brennerne for å redusere flare-ups drypper fett. En annen måte å redusere fakkel-ups og skape jevn varme er å bruke lava steiner, som jevnt fordeler varmen mens fangst fett. Ved hjelp av lava steiner krever litt forberedelse før du legger dem på gassgrill.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte eller stor container med rent vann. Plasser lava steiner inne i beholderen med vann og bland med hånden.

2 Løft lava steinene ut av vannet og legg dem på et flatt underlag i solen. La solen for å tørke lava steiner helt. Snu steinene over som er nødvendig for å tørke. Dette fjerner støv og flak fra klippene som oppstår i løpet av produksjonsprosessen.

3 Åpne gassgrill og fjerne grillristen. Hvis grillen har aluminiums telt over brennere, fjern den nedre risten og løft teltene av brennerne.

4 Plasser lava steiner i nederste rist over brennerne i et enkelt lag. Sidene av steinene skal berøre en annen så mye som mulig, uten store luftspalter mellom steinene.

5 Sett grillristen tilbake i grillen. Slå på grillen og sett temperaturen til "High" i fem minutter. Dette varmer opp steinene slik at de jevnt distribuere varmen til maten.

Hint

  • Snu lava steiner over etter fem matlaging økter. Slå grillen på "High" i 10 minutter når du slår steinene for å brenne av overflødig fett på lava steiner.
  • Bytt ut lava steiner når de eksisterende begynner å bryte fra hverandre eller bli ekstremt fettete.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com