Stakittgjerder Brukes i Gardens

May 23

Stakittgjerder Brukes i Gardens


Selv små av vekst, leverer klassisk stakittgjerde enorm innvirkning. Sjarmerende og allsidig, har stakittgjerdet tjent en fremtredende rolle i hager i århundrer. Bruk din kreativitet til å innlemme et stakittgjerde i enhver hage tema.

Historie

Bygget opprinnelig av kolonistene i Amerika fra materialet som finnes på hånden, er den tradisjonelle stakittgjerde fortsatt mye brukt som en dekorativ tillegg til hjem og hager. Selv om dette gjerdet har utviklet seg, opprettholder det fortsatt sin opprinnelige sjarm og fortsetter å snakke historien i landskapet.

Funksjon

Picket stil gjerde tjener flere formål i en hage, men først og fremst å legge en hage og gi en utmerkelse fra andre områder. Det gjør også en flott espalier for klatreplanter og grønnsaker. Stykker av stakittgjerde blir ofte brukt som vokser støtte for høye planter og blomster.

Installasjon

Det første trinnet for å installere et stakittgjerde er å grave hull for innleggene. Stringers legge til innlegg og spissede feste vertikalt til string. Du kan kjøpe ferdige picket paneler for å fremskynde prosessen. Hvis du bruker ubehandlet tre, maling eller beis gjerdet for å beskytte det mot elementene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com