Slik installerer Cedar Helvetesild

July 26

Cedar helvetesild kan gi hjemmet ditt en klassisk rustikk utseende samtidig som den tilbyr langtidsbeskyttelse for taket ditt. Ikke bare er sedertre helvetesild pen, de gir også ekstra isolasjonsverdi (i forhold til asfalt helvetesild), og du ofte kan installere dem over eksisterende taktekking. Mens helvetesild og rister kan gjøres fra mange forskjellige tresorter (redwood og furu er vanlig), er sedertre uten tvil det mest populære taktekking materiale.

Bruksanvisning

Preparat

En Bestem hvor mange helvetesild du trenger. Mål bredden på taket, og deretter måle fra nedre kant opp til toppen. Beregn arealet av denne delen ved å multiplisere de to tallene. For eksempel, hvis taket er 30 fot lang og avstanden fra takfot til toppen er 20 fot, vil du trenge 30 x 20 = 600 kvadratfot å dekke delen.

2 Gjenta beregningen for hver del av taket og oppsummere de enkelte kvadrat opptakene krav. Legg til 10 prosent for avfall og du vil ha det totale arealet av sedertre helvetesild du trenger for å dekke taket ditt. Del totale antallet med 100 for å bestemme antall "firkanter" av helvetesild du trenger (helvetesild er solgt i "firkanter" som dekker 100 kvadratfot).

3 Hvis du installerer den nye helvetesild enn eksisterende helvetesild, sørg for at du erstatter eventuelle manglende negler og fest eventuelle løse helvetesild for å gi et solid underlag for nye tak.

4 Hvis taket ditt allerede har tre lag med helvetesild på det eller det er i dårlig form, bør du fjerne de eksisterende helvetesild (bruk et brekkjern eller taktekking spade til å lirke opp den eksisterende taktekking), og deretter dekke taket med takpapp før shingling.

Installere Cedar Helvetesild

5 Start nederst kanten, noe som gjør at den første raden av helvetesild lapper taket kantene med minst 1 1/2 inches. På bare den første raden, satte den tykke enden av grus mot toppen. Fest helvetesild med to spikre en tomme fra hver side og 4 tommer fra toppen. Space tilstøtende helvetesild 1/4 tomme til 3/8 tomme fra hverandre.

6 Helt overlapper den første raden med en andre løpet av helvetesild (denne raden og alle etterfølgende radene med den tykke enden som vender mot kanten av taket). Sørg for at denne raden dekker sprekkene mellom de underliggende helvetesild med minst 1 1/2 inches.

7 Ta et kritt linje fra den ene siden av taket til den andre for å markere den øverste kanten av den neste raden av helvetesild (du ønsker å forlate en eksponering på 4 til 5 inches), og deretter installere den nye raden til merket. Sørg for å forlate 1/4 tommers til 3/8 tommers gapet mellom tilstøtende helvetesild og overlapper gapet i raden under med 1 1/2 inches. Trimme helvetesild til riktig bredde i enden av en rad.

8 Arbeid deg oppover taket, snapping kritt linjer for hver rad, helt til du når toppen mønet. Installer takpapp på toppen før du installerer den endelige raden av helvetesild.

9 Bruk en hånd plan for å justere kantene av hver grus for å matche vinkelen der radene møtes på toppen.

Hint

  • Bruk av aluminium, galvaniserte eller rustfrie spiker på taket ditt. Ordinære negler vil vær over tid og skape stygge flekken linjer på sedertre. Du må heller ikke sette neglene inn i sedertre helvetesild; bare kjøre dem i flukt med overflaten.
  • Cedar takene krever lite løpende vedlikehold. Et riktig installert tak vil vare alt fra 20 til 40 år, og hvis den forblir ubehandlet, vil det få en vakker sølvgrå patina over tid.
  • Bruk myk såle gummi sko når du går på taket ditt.
  • Arbeid på et tak kan være farlig. Bruk riktig sikkerhetsutstyr, inkludert en sikkerhetssele.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com