Beskrivelse av en stein lysthus

July 13

Beskrivelse av en stein lysthus


Gazebos er veranda-lignende, frittstående strukturer som ofte finnes i offentlige parker, dyreparker eller private eiendommer. Bjelkene i hage og utearealer kan dateres tilbake til de gamle egypterne, de gir ly fra solen og er det perfekte sted å piknik eller slappe av under en utflukt. En godt konstruert lysthus, omgitt av flott landskap, kan øke eiendomsverdier. Stone gazebos tilbyr en typisk følelse uterom, hearkening tilbake til tider for lenge siden.

Historie

Lysthus har blitt registrert så langt tilbake som 3000 f.Kr., med strukturene som vises i hagen områder av royalty i det gamle Egypt. De var også inventar i det gamle Roma, Persia, Japan og Kina. Tidlige gazebos var laget av sten eller bergart, så vel som tre, og grove stokker ble brukt i noen tilfeller også. Deres popularitet økte i Amerika i midten av 19-tallet med fremveksten av den øvre middelklassen, og de har dukket opp jevnt og trutt siden.

Konstruksjon

En rekke typer stein kan brukes til å konstruere et lysthus. Marmor er et populært valg, selv om det er en av de mer kostbare varianter av stein. Andre alternativer er granitt, kalkstein og sandstein. Alle er værbestandig og fungerer godt i mange klimaer. Gazebos kan bygges på en rekke forskjellige gulv figurer som vil påvirke deres generelle design. Åttekanter eller sekskanter skape en mer avrundet utseende, men rektangler eller kvadrater er gode valg også.

alternativer

I tillegg til grunnleggende form, finnes det andre alternativer som er tilgjengelige. Stone gazebos se kongelig med eller uten tak, og taket kan være laget av støpejern eller samme stein som brukes til resten av strukturen. Et annet alternativ er en pergola, som er en serie med tverrbjelker fast på toppen av innlegg. Du kan plante vinranker eller annen vegetasjon på pergola å skape en naturlig tak.

innstillinger

Enhver utemiljø er egnet for en stein lysthus. Selv om du har en liten hage, finnes det alternativer som er tilgjengelige for din eiendom. Stone gazebos kan brukes som en dekorativ brikke eller et stort utendørs bolig. Gazebos se hjemme i nærheten av en liten kropp av vann, under et tre, omgitt av buskas, gjemt i et hjørne av et verksted eller ute i det fri. En stein lysthus kan legge til en aura av mystikk du har innlemmet i ditt sted eller kan fungere som en staselig punkt av visuell interesse.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com