Hvordan henge Persienner på et karnapp

May 9

Et karnapp er en sammensetning av tre vinduer og har et stort senter vindu som er flankert av to enheter som er i 45- eller 90-graders vinkler. Disse vinduene gir en flom av sollys til rommet, forbedre utseendet på rommet at det ligger i. Disse vinduene bør være kledd riktig med draperier å utfylle den varme atmosfæren at vinduene utstråler.

Bruksanvisning

1 Mål dimensjonene av karnapp til riktig passe dine draperier. Måle hver av de tre plater som utgjør karnapp. Skriv målingene ned på et stykke papir.

2 Kjøp draperier som får plass på karnapp gitt målingene. En drapere skal henge på hver justerbar stang for hvert vindu panel. Velg draperier som utfyller innredning av rommet.

3 Kjøp en bukt stang kit før henge draperier som passer dine målinger. Bay stenger er spesielle justerbare stenger som kurve å trimme vinduet, i motsetning til tradisjonelle rette justerbare stenger. De er delt inn i tre seksjoner med hver dekker en panel av karnappvindu.

4 Installer bay stang parentes ved å måle 4 inches ovenfor sentrum vinduet og skru et hull. Skru stangen støtte og komplett for de andre vinduene.

5 Plasser gardiner på bay stenger. Juster draperier, slik at de henger jevnt på stengene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com