Hvordan polstre Tackboard

May 8

Hvordan polstre Tackboard


Tackboard materialer varierer mye. Noen vanlige er kork, billig tre og homasote, et cellulosebasert sponplater laget av resirkulert papir. Mer uvanlige tackboard materialer innbefatter skumkjerne og papp. Uansett hva materialet du bruker, er fremgangsmåten for å polstre det forbli den samme. Velg stoff med små og mellomstore utskrifter til du er veldig komfortabel med møbeltrekk; mønstre som sjekker, striper og ruter vil ikke se bra ut hvis de er off-senter eller du trekker dem ujevnt under trekket prosessen.

Bruksanvisning

1 Skjær møbelstoff flere inches større enn ditt bord på alle fire sider. Stryke stoffet og legg den med riktig side ned på et flatt underlag.

2 Kutt vatt til samme størrelse som din møbelstoff og legg den på toppen av stoffet.

3 Senter styret på stoffet. Brett vatt og stoff over hele linja, og ved hjelp av varmt lim og en varm limpistol, lim vatt og stoff til baksiden av brettet. Brett hjørnene som om du var innpakning en gave, og lim dem på plass.

4 Klipp flere biter av bånd lenge nok til å vikle helt rundt brettet. Pakk noen bånd vertikalt og noen horisontalt og lim endene bak styret. Space båndene jevnt slik at du kan brette minner og bilder i bak båndet.

5 Skjær et stykke hvitt stoff noe mindre enn styret og lim den til baksiden, gjemmer de rå kantene av vatt og møbelstoff. Dette holder møbelstoff løsner som den gnir mot veggen.

6 Heng bord med avtagbart lim krok-og-loop tape. Skrelle beskyttelsespapiret ut av krokdelen og trykk den ordentlig på hjørnene av styret. Fjern beskyttelsespapiret fra tapen del mens den fremdeles er festet til kroken del, og trykk styret til veggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com