Vil Butternut Squash Få Ripe etter at den er Plukket?

April 30

Butternut squash er en type vinter squash, noe som betyr at det er høstet i høst og selges eller spises i løpet av vinteren. Denne type squash har søt, oransje-farget kjøtt og fortsetter å modnes etter at den er hentet.

typer

I motsetning til andre squash arter som zucchini som er høstet mens umoden, er butternut squash høstes når den er moden og moden. Huden vil være vanskelig på dette punktet og frukten fast.

Metode

Mens frukten er moden og kan spises, vil den fortsette å modnes ytterligere etter at den er plukket. De bør overlates til tørke litt i 10 dager før de blir satt i et kjølig og tørt sted, hvorpå de kan lagres for resten av vinteren, eller opp til fem måneder. Denne ekstra modning vil gjøre kjøttet av squash mye søtere og mer smakfull.

Betydning

Mens squash bør høstes når moden, kan det høstes før den er fullmoden, før det har sin ferskenfarget hud og fortsatt har grønnaktige striper som kjører opp og ned frukten. Denne frukten vil fortsette å modnes etter høsting, og vil være spiselig når huden skifter farge.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com