Hvor mye vekt trenger en Brass Drapery Rod Hold?

June 11

Hvor mye vekt trenger en Brass Drapery Rod Hold?


Du kan tro at den type gardin stang du bruker vil bestemme den maksimale tillatte vekten på gardinene du henger der, men dette er ikke sant. Stavene selv, uansett hvilket materiale, har lite å gjøre med den maksimalt tillatte vekt av gardiner. Det avhenger av veggen, stendere eller veggfester, og gardin stang maskinvare. Hvis du ikke skru direkte i veggen stenderne, veggfester gå inn i veggen først; de gir festeskruene et middel til å holde i gips. Festeskruene sikre braketter som holder draperi stenger. Konsollene har flere hull for skruer; de flere skruer, jo mer vekt stangen kan håndtere.

studs

Pigger er vertikale planker, som regel 2-av-4s, som utgjør rammen av veggen. Feste gardin stang brakettene til studs gir ekstra styrke. Ved boring av en skrue inn i en vegg som ikke er støttet av en stud, har det ingenting å holde på, og til og med en lett gardin vil trekke skruen ut av veggen. Med en stud, skruene "Grip" tre og er mye vanskeligere å trekke seg ut. Gips og tre vegger er svakere enn betong, men selv betongvegger kan ikke holde opp tunge gardiner om skruene er ikke sikker. Finne stendere uansett hva veggen er laget av når henger tunge gardiner, hvis mulig.

Spenning og Skjær

Når gardinene legger vekt på en skrue, gardinene trekk på skruen på to måter. Spenningen er da gardinen trekker skruen rett ut fra veggen. Skjær er når gardinen trekker ned på skruen. Gardiner skape spenning og skjær ved henging. Hver type anker har en grense for hvor mye spenning og skjær den kan håndtere da i veggen. Vei gardinene og sørger for at skruene er vurdert til å tåle vekten. For eksempel, hvis teppet veier 20 lbs. og hver anker holder 5 lbs. av vekt, vil braketten ikke mindre enn fire anker. Kjøp en brakett som har fire hull for skruer, og fest braketten til studs for ekstra støtte.

Utvidelse og gjengede Anchors

Etter å plassere ekspansjonsanker i veggen, går skruen inne i ankeret. Skruen sprer anker, legger ekstra press på veggen eller stud. Gjengede ankere er metall eller plast og har et poeng som sprer seg etter installasjon. Begge har en lav-spenningsterskel på 10 til 20 lbs. og en skjær terskel på 15 til 25 lbs. Forskjellen avhenger av tykkelsen av veggen. Selv sterkere i betong, utvidelse og gjengede anker ikke holder seg i gips med mindre du bruker en stud.

Molly bolter

Molly bolter ble beregnet for montering direkte inn i vegger uten pigger. Molly bolter har tenner som fange inn på innsiden av en vegg. De har en strekkgrense på 25 til 60 lbs. og en skjær terskel på 25 til 65 lbs. Molly bolter kommer i forskjellige lengder. Jo mindre bolten, jo mindre det holder.

Veksler

Plast veksler ser ut som ankere, og installasjonen krever skyve ankeret inn i et hull og deretter trekke tilbake slik at "vinger" åpen. Plast veksler har en spenning terskel mellom 20 og 25 lbs. og en skjær terskel mellom 30 og 50 lbs. Metal veksler, også kalt mothakebolter, har metall vinger som grep baksiden av en vegg. Mothakebolter har en spenning terskel mellom 35 og 135 lbs. og en skjær terskel mellom 45 og 150 lbs. Det hele avhenger av størrelsen på bolten og tykkelsen av veggen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com