Installasjonsveiledning for Hardiplank Siding

June 10

Installasjonsveiledning for Hardiplank Siding


Fasader som er festet til siden av huset er tilgjengelig i mange typer fra en rekke leverandører og produsenter. En type ytterkledning som du kanskje ønsker å installere på huset kalles Hardiplank og er en type sement ytterkledning. Hvis du vil installere denne typen Fasader på huset ditt, må du klippe det, og passer den til riktig størrelse. Dette vil kreve at du bruker riktig verktøy.

Bruksanvisning

Cutting Hardiplank

1 Plasser den delen av Hardiplank på et par så hester og fest dem med klemmene.

2 Mål Hardiplank med målebåndet. Lag et kutt merke med blyant. Du kan også knipse en krittstrek på brettet.

3 Skjær langs blyant mark eller krittstrek ved å bruke elektrisk drill som har en karbid blad. Hvis du ikke ønsker å bruke en elektrisk drill, scorer Hardiplank med resultatet og knipse kniv. Trykk ned på kantene av planken for å fjerne den.

Fest Hardiplank

4 Plasser en kvart tomme lekte strimmel langs bunnen av den ytre vegg. Sikre den til veggen studs med spikerpistol. Dette vil angi vinkelen for plankene.

5 Sett den første stykke Hardiplank, helt til venstre stud, langs den øvre kanten av lekte stripe. Fest planke til veggen studs med spikerpistol.

6 Sett den andre stykke Hardiplank på plass og overlapper det første stykket av en og en kvart tomme. Fest planke til veggen studs med spikerpistol.

7 Fortsett å legge biter av Hardiplank til du kommer til toppen av veggen.

Hint

  • Skjær Hardiplank Fasader utenfor eller i et godt ventilert område.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com