Hvordan Plant Kastanjer

July 2

Hvordan Plant Kastanjer


Amerikanske kastanjetrær er innfødt til USA og en gang var vanlig i nordamerikanske skoger. De ga en verdifull kilde til tre og mat i form av kastanjer, som var både spist hele og bakken opp til mel. Innføringen av asiatiske kastanjetrær innført kastanje sykdom på planter, som ødela store bestander av den amerikanske kastanje. Anskaffelse amerikanske kastanjer og plante dem gjør dette treet til å trives igjen.

Bruksanvisning

1 Velg en plassering med moderat sollys og syrlig, sandholdig jord. Området bør være godt drenert, som kastanjetrær ikke gjør det bra når deres røtter er soggy.

2 Plant i høst for å sikre at kastanje frø har en lang kald sovende periode før blomstringen.

3 Grav et hull ca 2 inches dyp og plassere to kastanje frø i hullet, med det spisse enden nedover og den andre med sin spisse enden oppover. .

4 Dekk hullet med torvmose.

5 Plasser en sykkel felgen rundt frøene plantet. Dette hindrer ekorn fra å stjele nøtter. Ved å gjøre dette, kan du starte mange kastanjetrær innsiden diameteren på felgen for transplantere senere.

6 Transplant spirer ca 10 fot fra hverandre minimum. Hvis trærne er ment å befrukte hverandre, bør de være ikke mer enn 200 fot fra hverandre.

7 Vann grundig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com