Hvordan innbrudds Proof Your House

June 9

Hvordan innbrudds Proof Your House


Ifølge sikkerhetsekspert Queenie Mason, skjer et hjem innbrudd hvert 15. sekund i United distriktsdomstol. I tillegg er det bare 15 prosent av stjålet eiendom noen gang produsert. Denne statistikken kan gjøre at du ønsker å ta skritt for å sikre at ditt hjem og verdisaker er beskyttet mot innbruddstyver. Det er mange sikkerhets tilgjengelige alternativer, alt fra sikkerhet alarmsystemer til ting du kan gjøre selv i og utenfor hjemmet.

Bruksanvisning

1 Invester i et alarmsystem. Innbruddstyver kan gå videre til et annet hus hvis den de ønsker er angitt med alarmer. Sammenligne de ulike selskapene i ditt område ved å finne ut hva slags beskyttelse du får for pengene. Spør om kablet kontra trådløse systemer, fordelene med bevegelses tur sensor lasere, og hvis du kan overvåke ditt hjem fra andre steder. Plasser alarmsystem klistremerker på vinduer og endre system skilt synlig ved siden av utendørs porter og dører.

2 Gjør hjemmet ditt vises okkupert til alle tider. Legg igjen en låst bil i oppkjørselen og sette et lys på innsiden som kan sees fra utsiden, for eksempel. Sett opp lys og tv-timere å gå av og på mens du er borte på ferie. Legg sensored lys til utenfor, stoppe post og avis service, og har en betrodd nabo samle oppfordring papirer igjen på din eiendom. I tillegg montere utenfor lys for å holde innbruddstyver fra å skru pærer.

3 Velg de beste låser for dine spesifikke vinduer og dører. Installer en deadbolt lås til foran og bak døren. Få en stålbolt og sjekke at lengden strekker seg minst en tomme i dørkarmen. Legg til flere låser til eventuelle trykknapp lås. Også kjøpe fritt spinne sylinderlåser som er vanskelige å fjerne. Endre låser umiddelbart når du flytter inn i et nytt hjem, eller hvis du mister nøklene.

4 Hold busker og trær beskjæres. Innbruddstyver se etter overgrodde busker å bruke som et gjemmested mens du prøver å skrive inn ditt hjem. Klipp plenen ukentlig, slik at innbruddstyver vet huset er jevnlig okkupert.

5 Pin vinduene. Plasser en drill på skrå inne i øvre venstre side av vinduskarmen. Bor en 3/16-tommers hull i rammen og halvveis gjennom utenfor rammen. Gjenta på øvre høyre side. Sett en spiker i hvert hull, slik at vinduet ikke kan bevege seg.

6 Lås opp sykler, plen verktøy og bakgård leker som synlige elementer friste innbruddstyver. Tegn gardiner i rom med elektronisk utstyr og dyre personlige eiendeler. Plasser en brannsikker safe i en ut-av-det-måten sted og store smykker, penger og uerstattelige objekter i den til enhver tid.

7 Få en hund, helst en stor en. Hold hunden utenfor når du er borte for en kort tid.

Hint

  • Avstå fra å fortelle en masse folk du kommer ut av byen.
  • Sett opp et nabolag watch.
  • Hvis du oppdager noe mistenkelig bil eller person rundt i nabolaget, ringe politiet.
  • Alltid tilsyn arbeidere i ditt hjem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com