DIY Steel Security Gate Design

August 5

DIY Steel Security Gate Design


Steel sikkerhetsporter tjene til å beskytte ditt hjem og eiendom fra vandaler og inntrengere. Stål porter er brannsikre og holdbare, noe som gjør dem mer sikker enn andre typer barrierer, for eksempel dekorative tre porter. Du kan spille en rolle i å utforme din egen stål sikkerhet gate ved å velge elementer du vil ha i en gate og vurderer gate beliggenhet og installasjonsmetoder.

Lokasjon

Plasseringen av en stål sikkerhet gate er et sentralt element i sin utforming. Store oppkjørselen portene kan plasseres i nærheten av veien, eller nærmere hjemmet. En stål sikkerhet gate som omslutter din hage kan plasseres hvor som helst langs fortauet eller eiendom linje, noe som gir deg flere alternativer. En sentral plassering vil bidra til ditt hjem og landskaps vises mer symmetrisk og balansert. Uansett tilfelle, velg et sted som er tilgjengelig for din familie og gjester. Behandle saker av personvernet før du installerer en gate med smale, stor avstand mellom stålstenger på et sted der forbipasserende kan se inn i hagen din eller hjemme.

design Elementer

Selve utformingen av stål sikkerhet gate kan begynne som en serie av skisser som du gjør å vurdere ulike stiler og typer stål porter. Noen porter swing eller skyve til side, mens andre har to seksjoner som svinger åpen selvstendig og kommer sammen når de stenger. Stål porter kan har rene vertikale striper eller mer ytre stål design, som utfyller nærliggende planter og det omkringliggende landskapet. Du kan skanne et bilde av ditt hjem eller ta et digitalt bilde og pålegge ulike gate design eller skisser over det med bildebehandlingsprogram for å få et inntrykk av det ferdige produktet.

Prefabrikkerte vs Custom

Du må bestemme om du vil kjøpe en prefabrikert gate eller bestille en skreddersydd en. Tilpassede porter koste mer, men produsentene vil levere et bredt spekter av designmuligheter. Hvis din oppkjørselen eller fortau har uvanlige dimensjoner, vil en tilpasset port passer det perfekt uten rart utseende overlappinger. For å spare penger, kan du være i stand til å kjøpe en enkel, standard gate og sveise et dekorativt stålelement over ansiktet.

Gartner

Gartner rundt en stål sikkerhet gate gir det et ferdig utseende og inkorporerer den i din bolig. Planlegging for landskaps bør være en del av designprosessen fra begynnelsen. Steel sikkerhetsporter kan henge fra tre, mur eller metall innlegg, avhengig av vekt. Vurder om du trenger å installere nye port innlegg, eller hvis du ønsker å legge til planter som obskure solid porsjon et gjerde og gir en åpning for porten. Hvis du velger gate først, bruke sin utforming som en guide for plantings. For eksempel har noen stålsikkerhetskontroller har eføy eller blomstermønstre som du kan matche med nærliggende planter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com