Produkter for rengjøring en Brick Patio

May 7

Produkter for rengjøring en Brick Patio


En murstein patio legger sjarm til utsiden av ethvert hjem, men konstant eksponering for utendørs vær elementer vil få det skitne. Enten murstein patio er plaget med mugg, mose, alger eller bare ren skitt, gi den en grundig rengjøring for å gjenopprette utseende og holde det ser attraktivt.

klor Bleach

Bleach har lenge vært brukt i hjemmet for rengjøring og desinfiserende. Det fungerer bra på rengjøring og fjerning av flekker som mugg, mose og alger fra en murstein patio. Blande en løsning av 10 deler vann og en del klorblekemiddel i en bøtte. Dypp en lang håndteres skrubbe pensel i blandingen, og skrubb det på din murstein patio. Skyll av mursteinene godt med vann fra hageslangen. Vær forsiktig når du bruker blekemiddel; dekselet rundt planter og landskaps og gummihansker og vernebriller. Også teste den på en liten del av murstein, og vente en uke eller så for å se etter eventuelle fargeendringer.

oksygen Bleach

Oksygen blekemiddel er et miljøvennlig alternativ til klor og vil fjerne skitt, alger, mose og mugg. Litt mer skrubbing kan være nødvendig for å få klossene rene, men det er ingen frykt for skade på planter og løvverk. Bland en løsning av oksygen blekemiddel og vann i en bøtte i henhold til etiketten instruksjoner. Blandingsforholdet vil variere basert på konsentrasjonen av oksygen blekemiddel. Hell blandingen på murstein terrassen. Vent 10 til 15 minutter, og gi terrassen en grundig skrubb med en stiv skurebørste. Skyll av terrassen med vann fra hageslangen.

Vaskemiddel

Hvis patio er skittent og ikke overkjørt med mose eller mugg vekst, vaskemiddel og vann er et godt valg for rengjøring. Fyll en bøtte med en liter varmt vann. Legg 1/2 kopp flytende vaskemiddel, og bland det godt. Fukt ned murstein patio med slangen, og hell blandingen vaskemiddel på klossene. Skrubb med en stiv-stritter kratt pensel, og skyll terrassen for å fjerne såperester. Noen planter og trær kan være følsomme for vaskemiddel, så dekke dem med plastfolie.

Brick Paver Cleaner

Kommersielle produkter er tilgjengelig for å rengjøre murstein terrasser. Disse produktene er best for tøffe flekker som olje og fett. Rengjør terrassen først ved å feie den med en kost og skrubbing med varmt såpevann. Skyll av uteplassen godt med hageslangen, og la det tørke helt før du bruker terrassen renere. Følg produsentens instruksjoner for bruk av murstein paver renere da dette vil variere mellom produkter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com