Hvordan organisere Entryway Lagring av luer, hansker og votter

July 5

Hvordan organisere Entryway Lagring av luer, hansker og votter


På hodet eller hender, luer, votter og hansker gi toasty varme, men i portrom, de trenger litt varme, eller i det minste riktig oppbevaring, av hygieniske grunner. Riktig organisere hvordan du lagrer dine vinterutstyr, og de vil være frisk luktende og tørk neste gang du setter dem på.

Mitt Dryer

Hvis du greier snødekte, våte klær eller tilbehør i portrom skapet, forventer muggvekst eller i det minste en muggen lukt å utvikle. De trenger tid til å tørke. I stedet for å kaste våte eller fuktige votter, hansker eller hatter i tørketrommelen, sette dem på et mitt - og boot - tørketrommel som er spesielt designet for å sitte på gulvet vents gjennom hvilket kanalsystemet sender varme inn i hjemmet ditt.

Hengende Wet Stuff

Hvis du ikke har tenkt å tørke fuktige luer, hansker og votter, i det minste la dem "puste". Mount kroker på veggen inne i en vedlagt garasje inngang eller en nærliggende gangen, eller plassere en over-dør kleshenger med kroker over oppføring eller closet door. På krokene, henger en lett kjede for klyper. Bruk klyper til å holde hatter, votter og skjerf i en vertikal rad. Som fuktige eller soppy klær eller tilbehør kommer av, har du et sted å sette dem, i hvert fall til de er tørre.

I stedet for Kroker og Chain

En åpen veve-utforming ledning eller mesh 2- eller 3-lags fruktkurv er ikke bare for epler, appelsiner, tomater og løk; henge en i portrom som hendig, smart utseende oppbevaring for votter, hansker, luer og skjerf. Dens design gjør det pustende, og størrelsen er ideell for små elementer. Før lagring sopping vått tilbehør, presse dem ut og henge dem over kurver 'kantene for å tørke; de kan ikke puste eller luft tørke skikkelig hvis du lagrer dem bunched oppå den andre.

lagring Extraordinaire

Pakk spesielle hatter eller hansker, slik som ullen berets eller lær kjørehansker, i små flettet kurver - i en åpen hylle benk, for eksempel - for å holde sin form og luften sirkulerer. Alternativt, plassere dem i klare plast binger - uten lokk - på en øvre skap hylle for enkel visning. Kaste en pose med sedertre chips eller en liten, sedertre ball i hver kurv eller kasse til å absorbere noen langvarig fuktighet eller mugglukt.

Seasonal Storage

Som kvikksølv går opp, behovet for luer, hansker og votter går ned, og tanker om sesonglagring sannsynlig begynner å snike seg inn i tankene. Før stashing luer, votter og hansker borte i de varme månedene, vask og grundig tørr eller tørr-rengjøre dem i henhold til deres omsorg eller hvitvasking av koder. Boksen dem i lokk, klart plastbøtter. De vil være lett å finne og klar for neste kuldeperiode, uten dvelende, ubehagelig lukt; ikke glem sedertre for ekstra trygghet.

Vurderer Bigger Stuff

Vinter jakker, snø bukser og snowsuits er polstret, beefy og ofte, tung. Aksje skapet med passende kleshengere, slik som de laget av tre; igjen, sedertre bør være din go-to materialet til å absorbere fuktighet og frastøte lukter. For hvert par av snø bukser, ha klar en holdbar tre bukse hengeren. Hvis du ikke kan finne slike kleshengere, bruker standard tre seg, og deretter plassere en seder blokk i hver skapet hjørne, eller linje skap med sedertre lameller. For sesonglagring, vaske og tørke artiklene før du legger dem i klare, lidded bokser. Hvis skapplass er stramt, bruker plassbesparende vakuum lagring poser, i stedet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com