Hvordan erstatte en Husqvarna Lawn Mower Blade

June 22

Hvordan erstatte en Husqvarna Lawn Mower Blade


Etter en lang, hard sommeren klippe og sette din Husqvarna gressklipper blad til å fungere, kan det være lurt å erstatte det. Holde Husqvarna gressklipper blad skarp er avgjørende for å hindre gress fra å bli kuttet med en sløv kniv og snu den brun; men etter en lang sesong av klippingen, kan Husqvarna gressklipper blad bli bulker opp og ute av stand til å være skjerpet.

Bruksanvisning

1 Legg et stykke duct tape over luftehullet på toppen av gasstanken for å hindre at gass lekker ut når du tips klipperen på sin side. Tips klipperen slik at gasstanken Husqvarna vender opp når du tips klipperen på sin side.

2 Plasser trekloss på bunnen av klippeaggregatet, og plassere foten på den for å hindre at klipperen bladet fra snu.

3 Skru ut bolten (e) som holder Husqvarna bladet til veivakselen under klippeaggregatet med riktig størrelse skiftenøkkel. Legg merke til hvilken vei bladet peker for en rask installasjon.

4 Trekk bladet av. Sett den nye kniven i stedet for den gamle. Skru bolten tilbake med riktig størrelse skiftenøkkel inntil det er vanskelig å skru bolten.

5 Tips klipperen flatt på bakken. Fjern tapen fra toppen av gasstanklokket.

Hint

  • Bruk skinnhansker for å unngå å kutte deg selv på bladet.
  • Trekk av tennplugghetten av mens du arbeider med en gressklipper for å forhindre eventuelle støt eller tilfeldig start.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com