Nødvendig verktøy for Landscaping

August 14

Mange nye huseiere er usikre på hvilke viktige verktøy de trenger for landskaps oppgaver. Mye avhenger av størrelsen på gården. Det er imidlertid noen grunnleggende verktøy utover en god gressklipper. En rake, trillebår og spade vil gjøre verftet oppgaver lett.

luking Verktøy

Avhengig av størrelsen på hagen din, kan de typer luking verktøyene du trenger varierer. Fra håndholdte, små-tined klør for å luke blomsterbed og rundt busker til store motoriserte luke kultivatorer hage tomter, vil valget avhenge av dine behov og budsjett.

Lawn Edgers

Lawn edgers hjelp til å holde plener ser pent og ryddig. Kanter rundt trær, mulched områder, hekker og fortau er en kostnadseffektiv måte å forbedre dempe klage. Manuell plenen edgers er billig, lett å bruke og oppbevare. Dyrere strøm edgers er tilgjengelige, også.

beskjæring Verktøy

Den grunnleggende beskjæringssaks, formet som en saks, bidrar til å holde busker og planter ryddig og blomstre mer. For større hekker, kan en gass eller elektrisk beskjæring verktøy gjøre enda klipping mulig og enklere. Lang skjøte beskjæring bladene fungerer godt i å fjerne døde lemmer fra trær. God kvalitet er viktig.

Dyrker Fork

Enten du forbereder jorda for å plante eller bare lufting, kan en dyrke gaffel ikke slå. I artikkelen "Viktige verktøy Arbeids Soil," gartner Joe Queirolo drøfter sin preferanse for gaffelen over makten rotorfres, siterer hans respekt for jorda og miljøet, sammen med verktøyets allsidighet. Dyrking gafler kan brukes til å blande kompost og annet materiale i jorden og bistå i pitching dødt materiale til en trillebår.

hage Spade

I likhet med hage gaffel, er en spade brukes til å bryte opp og vende jord, kant en seng og grave lag. Spades finnes i ulike lengder for ulike høyde brukere. Pass på at du kjøper en god kvalitet spade med en stålblad. Det vil vare år.

hage murskje

Hage murskjeer brukes til å grave små hull for planting og kan brukes til å grave ugress fra små områder. De kan nøye dissekere og dele grodde planter for overføringer.

Slange og Sprinkleranlegg

Foruten god jord, vann er det én ting plenen og plantene trenger. Under varme sommermånedene, spesielt for nye beplantning og nylig seeded plener, er hyppig vanning et must. Invester i gode fleksible slanger. Sprinkleranlegg kan dekke store områder effektivt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com