Hvordan bruke Peppermint Extract å rengjøre hjemmet ditt

July 10

Hvordan bruke Peppermint Extract å rengjøre hjemmet ditt


Hvem trenger Mr. Clean når Moder Natur har gitt de skarpeste og ferskeste måtene å rense og sterilisere hjemmet? Den lyse, muntre duft av peppermynte gjør mer enn lukt nice; den lille flasken også gjør dobbelt plikt som et rengjøringsmiddel. Les videre for å finne ut hvordan du bruker pepeprmint ekstrakt for å gjøre din bolig spic og span.

Bruksanvisning

1 Rengjør og friske mikrobølge ved å fukte en fuktig, ren svamp eller klut med ca 1/2 ts peppermynte ekstrakt. Tørk av sidene og vegger av mikrobølgeovn til å fjerne noen langvarig lukt og mat flekker.

2 Hell ca 2 ts peppermynte ekstrakt i en ren tom sprayflaske. Fyll omtrent halvveis opp med vann. Gå rundt i huset og spritz din "luftrenser" der det trengs. Dette er en ikke-giftig, pleasat luktende måte å fjerne lukt miljøet uten ekkel kjemikalier.

3 Etter at du har vasket kjøkkenet skjærebrett, gi dem et par spruter fra sprayflaske å rense og fjerne lukt dem. Bruk et par spruter fra sprayflaske til å tørke ned veggene i ovnen i mellom rengjøringer, også. Etterlater en fin frisk aroma.

4 Hvis du har vært hakking løk eller fileting fisk, vaske hendene med såpevann, og tørk dem tørre med et papirhåndkle fuktet med noen dråper peppermynte ekstrakt. Lukt vil forsvinne.

5 Tørk av en barnestol og brett mellom bruker med en fuktig svamp eller ren klut fuktet med peppermynte ekstrakt. Du vil ikke bruke kjemikalier og peppermynte er en naturlig rengjøringsmiddel.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com