Hvordan å tømme en Bissell Carpet Cleaner

June 9

Bissell teppe rengjøringsmidler er spesielt utviklet for å løfte ut inngrodd skitt og å rengjøre overflaten av teppet også. Bissell teppe rengjøringsmidler har en-liters tank kapasitet, oppvarmet rengjøring formel og roterende børster, samt en 6,5-amp motor. Når bissell tepperengjørings har blitt brukt til å rense tepper og andre overflater, er det viktig å riktig rense ut enheten for å opprettholde den renere og holde den virker som den skal. Rengjøring ut en Bissell teppe renere tar bare noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Slå av teppe renere og koble den fra strømforsyningen. Løft ut vanntanken fra hovedbasen og åpne den ved å dreie håndtaket forover. Løft av lokket og tømme tanken. Skyll tanken og tørk den ren. Lukk lokket og returnere tanken til teppet renere.

2 Fjern lo skjermen på venstre side av tanklokket og skyll lofilter grundig. Sett lofilteret til tanklokket.

3 Ta tak i håndtaket på munnstykket håndtaket og trekk fremover for å fjerne munnstykket. Skyll munnstykket etter rent vann og sett det ved å stille opp i sporene på basen med krokene på munnstykket. Fest munnstykket til basen og klikker på plass.

4 Fjern alt hår, rusk eller fibre fanget i børstene.

5 Tørk av utsiden av teppet renere med en ren, fuktig klut. La teppe renere tid til å tørke grundig før bruk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com