Hvordan bli kvitt den muggen lukt forårsaket av Mice

August 28

Hvordan bli kvitt den muggen lukt forårsaket av Mice


Mus ofte inn boliger i de kalde vintermånedene til å søke ly og mat. Ved hjelp av feller er en effektiv måte å bli kvitt dem. Hvis de dør av naturlige årsaker eller på grunn av giften du legger ut, de vanligvis gjennomgå av til et avsidesliggende område til å dø. Dette gjør det vanskelig eller umulig å finne og kaste skrotten. Muggen lukt kan forbli i hjemmet i flere uker. Kommersielle luktfjernere er tilgjengelige, men hjemme rettsmidler er billig og like effektive i å bli kvitt lukt.

Bruksanvisning

1 Lag din egen luftrenser ved å sette noen dråper eterisk olje, for eksempel peppermynte eller kanel på en bomullsdott. Slipp den inn i en liten plastbeholder, stikke hull i lokket med saks eller en isøks og sette lokket på beholderen. Plasser den i en ut-av-det-måten og nyte den friske duften.

2 Fukt en ren klut med vaniljeekstrakt. Plasser dette i en åpen beholder i de områdene hvor musen lukt er det verste.

3 Sett containere fulle av natron rundt huset eller hvor musen lukt er den sterkeste. Den natron absorberer effektivt lukt uten å forsøke å skjule det.

4 Hell hvit destillert eddik i boller eller plastbeholdere. Legg dem i hele huset. La dem ut for noen timer eller over natten. Eddik absorberer lukt. Når du fjerner eddik, forsvinner eddik lukten innen 15 til 30 minutter, slik at luften lukter friskt.

5 Hell katt boksen filler inn i en tom boks og legg den i rommet der lukt er mest tydelig. Lukk døren til rommet og la den over natten eller for opp til fire dager.

Hint

  • Sett kanelstenger, hel nellik eller skreller fra en appelsin i en liten gryte på komfyren. Fyll kjelen halvveis fullt med vann. Småkoke blandingen i tre til fire timer for å gi hjemmet ditt en frisk, ren duft. Hold et øye på potten, slik at det ikke koker tørt. Fylle den med vann etter behov.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com