Navn på virus som dreper planter

August 1

Planter er en nødvendighet i våre liv. Vi trenger dem for å rense luft, produsere frukt og grønnsaker og gi landskapet for våre hjem. Mange av våre favoritt planter bli infisert med virus, men akkurat som mennesker fange forkjølelse og influensa. Ved å forstå og identifisere plante virus, kan vi behandle dem før de skade eller drepe våre favoritt planter. Mange vanlige virus kan mutere planter, noe som gjør dem produsere frukt eller blomster ikke lenger, og selv svekke dem så mye som å drepe dem. Gransker plante virus gjør at du kan stoppe dem fra å ta over plantene dine eller for å behandle plantene dine hvis de er smittet.

Mosaic Virus

Ifølge University of Connecticut, er mosaikk virus utbredt og påvirker agurker, meloner, squash og andre grønnsakshage favoritter. Infiserte bladlus fôring på friske planter spre dette viruset. De infiserte bladlus bare har en kort periode hvor de kan infisere planter, men det tar ikke lang tid å finne en frisk ny fabrikk for å infisere. Infeksjonen perioden varierer fra noen få dager til en uke. Biller kan også bære viruset og infisere planter. Den mosaic virus er en av de mest ødeleggende plantevirus og er funnet globalt. Den foretrekker planter som allerede er etablert og kan angripe 34 forskjellige plantefamilier. Det vanligvis ikke vil drepe hele anlegget, men det vil gjøre det produsere færre frukt og grønnsaker. Hvis plantene dine har mosaikkvirus, bladene blir gulaktig og visnet, selv om de er nye blader. Den plantevekst vil også bli hemmet, forlater den til å produsere mye mindre frukt.

ring Virus

Den ring viruset påvirker mange frukter og grønnsaker, akkurat som mosaikk virus. Betraktet som en variant av mosaikk virus, det nå har tjent sitt eget navn for å representere sine ulike effekter. Den ring virus, som vanligvis finnes i tropene og subtropene, forårsaker større problemer i tempererte områder. Ring stunts plantens vekst betydelig. En prikkete mønster vises på bladene av den infiserte anlegg, etterfulgt av mutasjon og blemmer av bladene. Frukten kan bli misformet, og fargen vil ikke sette rett.

Aster Yellows Virus

Aster gulfarger virus ofte påvirker dekorative blomster. De mest populære blomster å bli rammet vil være asters, krysantemum, coreopsis, kosmos, ringblomster og petunia, bare for å nevne et par. Din første tegn på at blomstene har blitt smittet er tap av grønne pigmentet i bladet årer. Plantene produserer gul sprø bush vekst og deformerte blomster som dukker opp halv utviklet. Blomstene også kan bli grønn og aldri nå sitt virkelig vakker scenen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com