Hvordan Bruk Bakgrunn

August 8

En rekke vakre tapeter er lett tilgjengelig for å passe til innredningen. Tapetsering en vegg eller rom, et kostbart og vanskelig oppgave, er vanligvis ikke et alternativ for leietakere og kan være en større jobb enn et hus ønsker å takle. Du kan enkelt ramme tapet i stedet. Bruk tapetprøver eller kjøpe en enkelt rull med en dramatisk print eller rik tekstur. Velg enkle eller dekorative utfyllende rammer og bruke skum bord som backing for å gi tilstrekkelig støtte for bakgrunnsbilde.

Bruksanvisning

1 Skjær et stykke av skum bord til å passe godt inn i baksiden av rammen. Styret bør være tettsittende, men ikke stramt. Trim styret som er nødvendig for å oppnå riktig passform.

2 Plasser skum bord kutt på toppen av tapet og spor rundt kantene. Kutt tapetet 1/16 tommers innenfor opptrukne linjer.

3 Plasser tapet ansiktet ned på baksiden av OVERMAT og tape på plass, hvis matter er ønsket.

4 Plasser tapet med ansiktet ned på innsiden av rammen på toppen av glasset, og plasser backing på toppen av tapet. Alternativt sentrere bakgrunnsbilde på skum bord og feste med lim før du setter begge inn i rammen for rammer uten glass foran.

5 Fest backing i rammen ved å bøye i løpet av de vedlagte metallklips eller setter på dekselet inn i sporene på baksiden av rammen. Alternativt, plasserer tape over gapet der kompet og ramme møtes.

Hint

  • Tapet forhandlere er ofte villige til å gi bort eller selge out-of-date kartene.
  • Bruk dobbelt-stick tape i stedet for lim til å holde tapet på plass.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com