Hvordan Cut a Tree Inn i en Topiary

August 7

Topiary trær er ikke bare unike samtale stykker, men ganske ofte de også er kunstverk. Riktig trening en Topiary tre tar mye beskjæring og forming til treet lærer å vokse i ønsket design av seg selv. De grunnleggende trinnene for å kutte et tre inn i en Topiary er ikke vanskelig, men de er tidkrevende og krever en god del tålmodighet. Det viktigste aspektet ved å skape en Topiary er å velge riktig type treet.

Bruksanvisning

1 Velg en Topiary form. Du kan lage nesten alle design tenkelig, men for nybegynnere en enkel rund sirkel eller trekantet kjegleform er lettest å oppnå.

2 Velg et anlegg som allerede ligner i form til design du ønsker å kutte. For eksempel, hvis du ønsker å lage en kjegleform, se etter et tre som ser generelt liker en trekant. Noen planter som fungerer godt for topiaries er buksbom og barlind.

3 Bruke de lange håndtak hagesaks, kuttet treet inn i en grov form av ønsket design. Sørg for å bare klippe små greiner. Ikke klipp grenene større enn en tomme i diameter. Hvis du støter på en større gren, bør utformingen av treet endres for å imøtekomme grenene.

4 Bruk Topiary saks å fullbyrde utforming ved å klippe eventuelle gjenværende grener eller blader som er utenfor den ønskede formen.

Hint

  • Å kutte en sirkulær design, finne noe rundt å bruke som en mal. Hold malen opp til treet og se gjennom det som du skjærer. Eventuelle greiner som vises utenfor sirkelen bør beskjæres.
  • For å opprettholde sine former, må topiaries beskjæres på månedlig basis.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com