Urter som vokser i delvis sol

June 30

Mange urter krever full sol for å vokse skikkelig, men en håndfull vil også vokse med litt skygge. Disse er enkle å vokse og duftende urter kan fylle ut et goldt, skyggefulle hjørnet, og skape en hyggelig effekt.

Angelica

Kvann, som kan vokse fra frø, ligner tett dødelig vann Hemlock. Imidlertid er kvann spiselig; du kan bruke stilkene og bladene i salater og supper.

Calendula

Calendula officinalis, også kalt pot ringblomst, produserer store oransje og gull blomster. Den vokser om en fot høy, og har mange bruksområder som spenner fra matlaging til kunst og håndverk.

kjørvel

Kjørvel, eller Anthriscus cerefolium, skal sys tidlig på våren i en kul del av hagen. Det liker ikke varme eller tolerere transplanterer. Dette buskete plante har mange kulinariske bruksområder, og blomstrer små hvite, gruppert blomster.

peppermynte

Spearment, eller Mentha spicata. brukes ofte i te og gelé. Peppermynte har en vellukt betydelig søtere enn peppermynte. Dette anlegget tåler full og delvis Søn

søt Woodruff

Søt Woodruff, eller Myske, er en bunndekkende som produserer små, fire blader hvite blomster. En duftende plante, det lukter ferske klippet høyet. Duften øker når anlegget er tørket, og det er ofte brukt i potpourri, poser og te.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com