Viktoriansk Vindusbehandling

July 1

Viktoriansk Vindusbehandling


Gjør din vindu behandling en forseggjort viktoriansk stil å definere et spesielt rom hvor prestisje og historie forrang. Denne epoken var lastet med masse fringed stoff, swags, utsmykkede taklister og tilknytninger. Queen Victoria regjerte 1837-1901, og det er denne tidsperioden at folk flest anser som viktoriatiden. Victoria representert femininitet, krimskrams og rennende blonder, et utseende som markerer ekte viktoriansk stil.

Lace er et must

Bruk strømmer av blonder paneler i en off-white farge dimpled med liten brodert roser å skape et bakteppe av utmerkelse for draperier valgt å skissere vinduet. Fløyel og brokade var det populære stoffet i løpet av 1800-tallet, men i dag, kan bomull og polyester bli funnet eller laget med estetiske farger som passer best til din innredning. Violet, lilla, kjedelig blå og påfugl grønn er noen farger som du kan bruke til å forbedre en viktoriansk effekt. Linje kantene med frynser eller blonder å ytterligere aksent, og velg deretter swags, kantet valances, jabots eller lagdelt valances å bruke som overskrift. Aldri vær redd for å overdrive pynt på gardiner og valances med blonder eller frynser. Tilknytninger er en annen bruk av stoff der ornament bør bli husket.

utsmykkede taklister

Lag en dekket gesims som et vindu behandling topper eller har en laget av en designer til å låne en elegant touch til viktorianske draperier og paneler. Tre gesimser var kjent for å være formell og matchende delikat utformet treverk i et rom, men dekker med draperi stoff kan oppnå en lignende stil.

Gesimser trenger ikke å være rett og avlang, men kan ha scalloped eller swooping bunner og kantet med samme trim av blonder, bånd eller frynser som dine draperier. Lette gesimser er tilgjengelig gjennom stoff uttak konstruert av sponplater eller polystyren plast.

Victorian blyglass

Vis frem draperier og Valance med en hengende farget glass panel. Bruk plisserte blonder paneler for gardiner og en swag Valance som omrisset av hengende. Velg en hengende blyglass stykke fra en av mange artister eller selskaper som tilbyr flotte design som fungerer som en gigantisk sol-catcher langs den øverste halvdelen av vinduet. Ulike former eller scener med levende farger vil bringe ut den viktorianske tradisjonen uten å erstatte vindusruter med blyglass, en klassiker av epoken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com