Tradisjonelle Wood Rekkverk

September 12

Tradisjonelle Wood Rekkverk


Rekkverk består av en topp brikke som du holder på som du går opp eller ned trapper, også kjent som rekkverk og rekkverk eller innlegg under rekkverket som gir støtte. Gelenderet er laget av en rekke forskjellige materialer og stiler; Men tre rekkverk tilby et tradisjonelt utseende. Når du velger et gelender til hjemmet ditt, bør du vurdere den generelle stilen i hjemmet ditt.

Bruksanvisning

1 Velg et tre som du tror vil koordinere godt med i rommet hvor trappen er plassert. Rekkverk er vanligvis laget ved hjelp av kirsebær, valnøtt, eik, hickory, lønn eller mahogni skogen. Rekkverket stykke på toppen bør samsvare med spiler i stil. Hvis spiler er rikt utskårne spindler, for eksempel rekkverket vil typisk være utsmykkede også.

2 Velg en tradisjonell tre gelender for ditt hjem i henhold til din personlige smak. Alternativene inkluderer hvite spiler med en naturlig tre rekkverk eller firkantede spiler for en håndverker-stil hus. Tradisjonell stil spiler kan være Middelhavet, viktoriansk, kolonial eller renessanse. Alternativt, bør du vurdere en trerekkverk med smijern spiler.

3 Installer to rekkverk for en åpen stil trapp, så det er en gelender for hver side av trappen. Bare én rett, tre gelender er nødvendig å være festet til en vegg for en lukket i trapp i en mindre plass. Sørg for at eventuelle rekkverk i hjemmet holder seg til å bygge kode sikkerhetsstandarder for ditt lokale område. Et barn, for eksempel, bør ikke være i stand til å falle gjennom spiler eller sette seg fast mellom dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com