Hva er Black Walnut Herb godt for?

July 18

Hva er Black Walnut Herb godt for?


Svart valnøtt, også kalt amerikansk valnøtt, er en hard tre hører hjemme i det østlige USA. Dette treet produserer hardt, rett kornet tre, spiselige nøtter og fargestoff materialer. Den kan også bli brukt til medisinske formål.

Medisin

Svart valnøttskall inneholder høye nivåer av tanniner. Disse kan bidra til å redusere betennelse og slim nivåer. Tradisjonelt er svart valnøtt brukes til å behandle hudsykdommer som eksem og irritasjon i øynene. Svart valnøtt Bladene inneholder noen nyttige antioksidanter.

Fargestoff

Svarte valnøttskall og bark kan brukes for å lage en sterk naturlig farge eller beis. Matlaging valnøttskall i vann utvikles en mørk brun væske, som kan kombineres med andre materialer for å produsere fargestoffer som strekker seg fra lys brun til svart. Svarte valnøttskall kan også brukes til å lage blekk.

Mat

Svart valnøtt mutter kjøtt er spiselig, men mindre vanlig spist enn større engelsk valnøtt. Black valnøtter er litt vanskeligere å fjerne fra skallet og har en mer snerpende smak enn vanlige valnøtter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com