Mine Baseboard varmeovner er Tiltrekke Bugs

July 25

Mine Baseboard varmeovner er Tiltrekke Bugs


Huseiere ofte finne en rekke insekter i sine hjem. Mange insekter vandre innendørs gjennom sprekker og hulrom eller sted reir i out-of-the-way steder, for eksempel bak baseboard varmeovner. Maur og kakerlakker er to vanlige skadedyr som skjuler seg bak baseboard varmeovner og bli en plage for huseiere.

typer

Faraomaur er ofte funnet hekkende bak baseboard varmeovner, som gir dem med varme og et mørkt sted å gjemme seg. Disse maurene er ofte funnet der mennesker lever og også plassere reiret bak varmtvannsberedere, i lin skap eller i fuktige fuktige bad. Faraomaur er 1/6 til 1/2 inches i lengde og er gul eller rød i farge. Kakerlakker er typiske utendørs skadedyr, men kan bli en plage når de vandrer inne på jakt etter mat eller vann. Siden kakerlakker foretrekker å gjemme seg i varme, mørke områder, bak baseboard varmeovner er et felles sted for angrep. Andre typiske steder for kakerlakker å skjule er stoppede møbler, løse gulvlister, i baderomsskap og under apparater. Kakerlakker varierer i utseende, alt fra små til store, men de fleste er mørk brun til lys gylden brun i fargen.

effekter

Selv om de ikke bite eller stikke mennesker, faraomaur bære sykdommer som ofte overføres til mennesker gjennom kontakt med mat. Ifølge University of Arizona, faraomaur bære matbårne patogener som Salmonella, Staphylococcus, bordatella og Pseudomonas. De har forskjellige hekkende vaner som gjør dem vanskelig å fjerne når de får etablert seg inne i huset. Kakerlakker er ofte sett bare om natten når de kommer ut for å samle mat. Boligeiere som ser kakerlakker i løpet av dagen har ofte alvorlige angrep. Kakerlakker ikke bite eller stikke men bære sykdommer som kan gjøre huseiere syk.

kulturell kontroll

Hvis du har maur eller kakerlakker lever bak baseboard varmeovner eller andre steder i hjemmet ditt, må du ta skritt for å eliminere dem. Stille ut klissete feller eller lim styrene kan felle insekter uten å forårsake dem til å spre. Holde hjemmet fri for matrester, pappesker og andre gjemmesteder kan eliminere insekter også. Tett alle sprekker og hulrom hvor insekter kan skrive inn ditt hjem med caulk. Reparere eventuelle vindu skjermer, og plasser tettsittende terskler under dører for å holde insekter ute.

kjemisk kontroll

Faraomaur er vanskelig å finne og kontroll. The University of Arizona sier at huseiere bør aldri bruke kjemiske sprøytemidler i et forsøk på å kontrollere faraomaur. Sprøyting insektmidler på en del av maur kan drepe noen maur, men det kan føre til at dronningen å øke eggproduksjon for å kompensere for tapet av arbeiderne i kolonien, noe som gjør angrep mer alvorlig. Siden maur kommer ofte inne på jakt etter mat og varme, eliminere deres mat kilde og bruke feller er de beste måtene å kontrollere dem. Kakerlakker kan kontrolleres ved å plassere agn og feller nær infiserte områder. Reparer eventuelle vannlekkasjer som kakerlakker er ofte søker etter vann innendørs. Borsyre er ofte effektiv når den plasseres rundt baseboards hvor Kakerlakker gjemmer seg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com