Hvordan du gjør din motorsykkel hjelm Fit Stor

September 17

Hvordan du gjør din motorsykkel hjelm Fit Stor


Motorsykkel hjelmer er en viktig del av utstyret for å beskytte og lagre en motorsykkel rider liv. En god passform motorsykkel hjelm kan gjøre annerledes mellom liv og død. Finne en hjelm er mer enn bare et spørsmål om å kjøpe en som passer din hodestørrelse - å finne riktig passform er det viktigste. Følg disse instruksjonene for å lære hvordan du får best mulig passform for din motorsykkel hjelm.

Bruksanvisning

En Bestem riktig størrelse. Bruk lue størrelse, eller måle største omkrets av hodet ditt. Begynn ovenfra øyenbrynene og deretter flytte over ørene og rundt på baksiden av hodet. Sjekk målinger for nøyaktighet.

2 Prøv deg hjelmen. Hold hjelmen over hodet. Hjelmen bunnen skal vende deg med fronten pekende ned. Hold innsiden av stroppene med tomlene og balansere hjelmen på fingertuppene. Litt spredt sidene av hjelmen hverandre som du slip den over hodet.

3 Kontroller at hjelmen sitter holdent på hodet. Det skal ikke være noen bevegelse.

4 Fest stroppene sikkert. Hjelmen skal sitte tett på hodet. Hjelmen kan også føle for stramt inntil det er på plass riktig på hodet.

5 Sjekk for å være sikker på kinnputene berøre kinnene, men at de ikke presser ubehagelig.

6 Sjekk for å være sikker på at det ikke er noen hull mellom templer og panne pads.

7 Hvis hjelmen har en hals rull, sørg for at den ikke skyve hjelmen bort fra baksiden av nakken din.

8 For en full-dekning hjelm, trykker du på haken stykke. Hjelmen eller ansiktsskjerm bør ikke ta på nesen eller haken, som vinden press fra turen vil gjøre det samme. Dette vil føre til ubehag og kan kompromittere sikkerheten.

9 Når du har sikret riktig passform, flytte hjelmen fra side til side og opp og ned ved hjelp av hendene. Du skal føle en mild, jevnt trykk over hele hodet fra hjelmen.

10 Hold hodet rett og hakestroppen sikker - prøve å rulle hjelmen forover ut av hodet. Hvis du kan trekke hjelmen av, er hjelmen for stor.

11 Ta av deg hjelmen. Sjekk for å se om det er noen sår eller røde flekker på hodet. Dette er en indikasjon på trykkpunkter forårsaket av hjelmens passform, som kan være ubehagelig og forårsake hodepine mens ridning. Hvis du finner noen, er dette ikke riktig hjelm for deg. Hvis det er flekker, prøver du neste hjelm størrelse opp eller et annet merke.

12 Bruk hjelmen rundt i butikken en stund og se hvor behagelig det er over tid. Ethvert anstendig butikken vil tillate dette som de vil forstå hva en viktig investering dette er - en riktig montering hjelm kan bety forskjellen mellom liv og død!

Hint

  • Den eneste måten å finne en riktig passform er å prøve hjelmen på.
  • En ny hjelm bør være så stramt som du kan godt bruke den. En hjelm vil løsne over tid med bruk, så sørg for at hjelmen er riktig passform først!
  • Bruk alltid hjelm når man kjører motorsykkel, om staten har en hjelm lov eller ikke - leve å ri en annen dag!

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com